Окич 69 #1 Публикувано 6 Април, 2016 Привет, колеги !След като сменихме шумната скоростна кутия на сивика, дойде ред на седалките. Колата е Civic Aerodeck MC3 - дизел. Проблемът със седалките е, че след над час каране извън града ме боли кръста. Купих някакви облегалки, настройвах седалката и т.н., но подобрение няма. Има ли някакъв вариант да ги сменя без много затруднения с други, тоест седалки от друг модел примерно. Civic MC2 е с полу-кожен салон, но основата дали е същата ? Това е един от малкото неща, които ме дразнят в колата. Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 6 Април, 2016 Виш са кво ще направиш. Намираш ровер 400 на части или, 600 повечето има реглаж и на лумбалната област посредством трета врътка. Взимаш едно такова седло и им разменяш тапицерията само. Става и съм го правил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #3 Отговорено 9 Април, 2016 Голям си колега ! Започвам да търся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове