Waller 0 #1 Публикувано 25 Март, 2016 (Редактирано) Колеги привет ! На скоро си купих спортни пружини за Сивика (5г хеч), и реших да ги слагам. НО, греда !! Първо, долния болт на амортисьора упорито отказа да се развие, след това реших, че ще свалям целия надлъжен носач. Но, и там болта при главината отказва да се развие. Пръсках със wd40, ефект нулев. Пробвах и със нагряване на болта, със чука по него за да отлепи. До момента съм постигнал само тва да заобля болта. Страх ме е да пробвам със гайковерт, за да не се скъса болта ! Някакви други идеи ? Иначе със предните никакъв проблем...... Редактирано 25 Март, 2016 от Waller Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #2 Отговорено 25 Март, 2016 Режи попадал съм ма такива друг вариант няма,после си купи нови болтове по предназначение ма товаримоста. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 25 Март, 2016 (Редактирано) Човеко , при суапа сцепихме камък 32 3/4 цола на 3 места ... Наложи се флекса да влезе в действие иначе няма спасение Режи и сменяш с друг и понеже мъжко дупе 1 път се е*е ... сложи неръждавейки. По-скъпи , но поне като ти се наложи знаеш , че ще развиеш . Махаш гайката на главината по начина, по който ти казах и после смело с гайковерт или нещо такова се опитваш с другия Ако се скъса, намираш екстрактори за болтове от някой или някъде и с винтоверт ще го изкараш Успех !П.П 3 флакона (от големите) WD40 , нагряване , ръждопреобразуватели и какви ли не камъни и щуротии не помогнаха. Редактирано 25 Март, 2016 от ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Waller 0 #4 Отговорено 26 Март, 2016 Мерси колеги за отзивите. На към рязане отиват нещата, защото почна да ме дразни вече ;д Благодаря още веднъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове