ivo_82 0 #1 Публикувано 22 Март, 2016 колеги карам 7ма генерация хонда сивик но ми се иска да сложа навигация от 8ма генерация имате ли напредстава дали става и имали някакви пречки при монтажа благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
@ristokratis 4 #2 Отговорено 22 Март, 2016 Колега имаш предостатачно място в централната конзола на 7мицата предостатачно имаш места да го захванеш но вече дали можеш да отделиш навигацията от конзолата на сивик 8 немога да ти кажа но ако се поровиш малко и провериш махане на навигация от сивик 8 трябва да има видео да забележеш как стоят нещата и вече кабеляци и такива неща дали пасват или ще се ходи на жичкаджия пробваи се да напишеш honda civic FN2 navigation removal и ще ти излезне всичко видео диаграми и т.н. надявам се да съм ти бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_82 0 #3 Отговорено 23 Март, 2016 благодаря колега за информацията ще поровя и ще видя какво ще открия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shinobi 4 #4 Отговорено 1 Април, 2016 (Редактирано) Според мен може да си вземеш 2 din car dvd универасло андроид у-во, почват от 200$ в ebay аз си мисля такова да си взема за 7-цата. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=2+din+car+stereo+android&LH_BIN=1&_osacat=48604&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=2+din+car+stereo+android&_sacat=48604 Редактирано 1 Април, 2016 от shinobi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове