хаймана 3 #1 Публикувано 14 Март, 2016 Така рамка (касета) за купето намерих.В една морга Плевен ми поискаха 15/20 лева Пратих ги по Дяволите и си поръчах по нета за 5 кинта + доставката.Но днес се появи друг проблем.Направих всички плафони и таблото на парното и арматурното със Лед диоди само на пепелника не смених защото съм забравил и сега ме е яд ама друг ден . ТА ПРОБЛЕМА плафона спря да свети при отваряне на всички врати слагам ключа свети, вадя ключа светва отклю. с дистан. свети заклю. гасне. Като отключа с дист. и отворя вратата гасне, няма я тази по меката подсветка има нещо като модул къде се намира?? изчетох руския форум не намерих точна информация къде да го търся???? ААА зумера за забравени фарове пищи. Ключета по колонките проверени и почистени колата е с дясна дирекция и долу под кората до педала на газта намерих едно такова в което влиза кабелче зелено със сиво от бутоните на вратите това ли е той този модул там ли да ръчкам????? Помагайте много ме дразни това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хаймана 3 #2 Отговорено 17 Март, 2016 Така рамка (касета) за купето намерих.В една морга Плевен ми поискаха 15/20 лева Пратих ги по Дяволите и си поръчах по нета за 5 кинта + доставката. Но днес се появи друг проблем.Направих всички плафони и таблото на парното и арматурното със Лед диоди само на пепелника не смених защото съм забравил и сега ме е яд ама друг ден . ТА ПРОБЛЕМА плафона спря да свети при отваряне на всички врати слагам ключа свети, вадя ключа светва отклю. с дистан. свети заклю. гасне. Като отключа с дист. и отворя вратата гасне, няма я тази по меката подсветка има нещо като модул къде се намира?? изчетох руския форум не намерих точна информация къде да го търся???? ААА зумера за забравени фарове пищи. Ключета по колонките проверени и почистени колата е с дясна дирекция и долу под кората до педала на газта намерих едно такова в което влиза кабелче зелено със сиво от бутоните на вратите това ли е той този модул там ли да ръчкам????? Помагайте много ме дразни това Никой ли е нямал проблем сьс ши.................Я плафон???????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #3 Отговорено 20 Март, 2016 Интересно мойте плафони не светват като отключа купето при тебе как става тоя номер, иначе аз преди имах проблеми с плафоните, разглобих ги и леко изсъргах пластинките със шкурка и сложих някаква контактна смазка и сега бачкат. Между другото как се сменя лампичката на пепелника, че мойта е изгоряла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хаймана 3 #4 Отговорено 20 Март, 2016 сменя се като се почне от долу нагоре към копчетата на парното?? стигаш до черите болта за изваждаш пласмасовите кутий и сивата пластмаса покрай средната конзола ето и един урок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #5 Отговорено 20 Март, 2016 голямо разглобяване за една крушка..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хаймана 3 #6 Отговорено 20 Март, 2016 Да ама няма друг начин ама това с плафона ме дразни много и побърках цялата кола дай на лични колега къде живееш в Плевен аз съм от Бяла вода ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #7 Отговорено 26 Март, 2016 Понеже се заинтересувах от функцията, която има средния плафон в купето на колегата искам да попитам, някой да сподели мнение. Има ли някой друг с ЦРВ първа генерация, който като отключи колата с дистанционното и без да е отворил вратите в купето му светва, защото при мене я няма тая функция на плафона. Имам шибидах ако това има някакво значение, та може ли някой ако знае как се включва тая опция да сподели. Алармата ми е монтирана допълнително, понеже дойде без оригиналните дистанционни само с ключове... дано някой даде съвет? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #8 Отговорено 26 Март, 2016 Копчето на плафона трябва да е на средно положение.Тогава светва като се отключи колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #9 Отговорено 26 Март, 2016 при мен е на средно положение, но светва само като отворя вратите... не светва, като отключа с дистанционното. Да знаете къде може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хаймана 3 #10 Отговорено 27 Март, 2016 Проблем нямаш аз мисля ,че това го има само на оригиналното дистанционно . Има си някъде модул защото двете светлини са различни по сила по меката е на вратите а по силната на дистанционното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове