Gugoj 76 #1 Публикувано 14 Март, 2016 Здравейте колеги, Въпросът ми е: Някой знае ли дали мога да сложа ABS Control Unit от DC2 (Интегра тайп Р 98 спец 2000 година) на моята ЕК4 2000 година? Предполагам трябва да е със същият цвят конектори (ако не се лъжа са оранжеви), но това, което ме притеснява, е че е от друг модел кола и не знам дали ECU-то ще работи като цяло. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DragooNArT 12 #2 Отговорено 15 Март, 2016 Аз си сложих успешно ЕКУ от сивик тайп р(ЕК9), и вече имам истински абс който не се опитва да ме убие всеки път като завали малко дъжд , незнам за DC2 интеграта, имай в предвид че е важно дали е фейслифт или не(поне при 6та ген има разлики) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #3 Отговорено 16 Март, 2016 (Редактирано) Аз си сложих успешно ЕКУ от сивик тайп р(ЕК9), и вече имам истински абс който не се опитва да ме убие всеки път като завали малко дъжд , незнам за DC2 интеграта, имай в предвид че е важно дали е фейслифт или не(поне при 6та ген има разлики) Това го четох и аз, но сега изпадна такъв и не намерих никаква информация в интернет за тази конверсия. На 6та генерация компа на АБС-а няма връзка с ЕКУ-то, и буксите му изглеждат същите на снимката, та смятам да го пробваме. Иначе интеграта е 98 спек - 2000 година май беше, също като моят сивик. А интеграта DC2 е със същите спирачки като ЕК9... да не говорим, че се води по-висок клас кола... В крайна сметка ще го помъчиме някак си Аз от както сложих по-големи спирачки и този АБС постоянно се включва... отвратително е... Редактирано 16 Март, 2016 от Gugoj Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове