ivanster1992 0 #1 Публикувано 11 Март, 2016 Здравейте. Както се вижда на прикачените снимки,бронята и калника са леко потрошени. Не са оригинални. Тунинг е някакъв... не знам коя фурма го е правила в Германия.Въпроса ми е: Как мога да ги оправя? Кит? Фибро стъкло? Как? От София съм. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #2 Отговорено 13 Март, 2016 Искаш собственоръчно да си ги оправиш или питаш към какъв майстор да те насочим? Отиди на тенекеджия и попитай дали може да ти ги оправи. Другият вариант е да си намериш втора ръка ОЕМ от някоя на части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivanster1992 0 #3 Отговорено 13 Март, 2016 Здравейте,аз собственоръчно не мога да ги оправя. Някой майстор,ако може да ме насочите в София,ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreddyGunner 24 #4 Отговорено 13 Март, 2016 Ако няма отчупени парчета може да направиш леки дупчици и да зашиеш с тънка медна или стоманена тел. Мацаш с епоксидна смола вътре и вън.. след това шкуриш смолата и махаш телчетата, мажеш още веднъж пак шкуриш да стане равно навсякъде и пръскаш със същият цвят. Ако не искаш да дупчиш и да слагаш тел, може да сложиш парченца от мрежата която се слага при топлоизолациите и пак с епоксидна смола отгоре. Ако смяташ, че няма да можеш да се справиш, по - добре я карай в някой сервиз да закърпят положението. Аз моята пукнатина я направих с кабелни превръзки и я оставих така.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 13 Март, 2016 Най-добре е, да се зашие с тънка стоманена тел, като предварително се направят улеи, там където ще ляга телта. Отвътрешната страна се слага тънка метална мрежа за армировка, която се впива с нагряване. Отгоре се китва с кит за брони, шприц кит, боя лак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivanster1992 0 #6 Отговорено 19 Март, 2016 От лявата страна на бронята,парчето си виси на място. Не ми се иска да го шия по този начин. Кит-а няма да издържи и седмица..А от дясната страна,липсва част от калника. Не знам кой може да ми я изгради по някакъв начин да прилича нещо....Благодаря все пак за мненията! Оценявам го! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове