FreddyGunner 24 #1 Публикувано 10 Март, 2016 Здравейте колеги! Гледам във всеки град има срещи, а в Сливен, никой нищо не казва? Всеки ден срещам разни Хонди в града? Има ли желаещи да направим нещо по въпроса? Ако на никой не му се занимава, мога аз да се заема с организацията, ако въобще е нужно да се прави нещо по специално. Френските бегачки се събират през седмицата на паркинга на големия Кауфланд, а събота и неделя на Бършен. Щом те могат значи и ние можем.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДТодоров 6 #2 Отговорено 15 Март, 2016 Здравейте и от мен! От скоро съм във форума,а от няколко дни мога да се похваля и с нова колица - хонда сивик 8 фейслифт.Подкрепям идеята за срещи в Сливен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #3 Отговорено 16 Март, 2016 Здравейте, колеги! Ето я темата за срещите в Сливен -> http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18982&page=1 За жалост от доста време никой не е писал в нея, но може да видите кои са вашите съграждани и да се свържете с тях. Иначе преди години колегите от Ямбол и Сливен се събирахме заедно. И сега ще се радвам много, ако започнем отново да се събираме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreddyGunner 24 #4 Отговорено 16 Март, 2016 Здравейте, колеги! Ето я темата за срещите в Сливен -> http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18982&page=1 За жалост от доста време никой не е писал в нея, но може да видите кои са вашите съграждани и да се свържете с тях. Иначе преди години колегите от Ямбол и Сливен се събирахме заедно. И сега ще се радвам много, ако започнем отново да се събираме. Благодаря колега! Ползвал съм търсачката няколко пъти с цел да намеря подобна тема, но без успех.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #5 Отговорено 16 Март, 2016 Колега, действай! Съберете се нови и стари фенове и пишете в някоя от 2-те теми, а аз ще събера Ямболската група там колкото сме и направо да направим една среща. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreddyGunner 24 #6 Отговорено 16 Март, 2016 Супер! Почваме да се търсим, тъкмо и времето ще се пооправи малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoian stoianov 24 #7 Отговорено 17 Март, 2016 пишете и в двете теми че да се съберем повече кога и къде 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreddyGunner 24 #8 Отговорено 17 Март, 2016 Ако може направо някой от админите да премести тези мнения в старата тема ? Иначе предлагам на някоя бензиностанция.. тъй като на летището може да има проблеми след катастрофата преди 2-3 седмици.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове