POPAI 8 #1 Публикувано 23 Февруари, 2016 Колеги търсих някъде инфо за смяна на крушки по централната конзола и не намерих много инфо.Въпроса ми е за врътките на парното да ли се свалят и да ли има зад тях крушки и какви са те.Койте е смеял да сподели колко са и какви.Копчето на аварийките свети ли при натискане.Копчето за нагревателя на задното стъкло и то ли свети.Това с разглабянето на конзолата го разбрах.Искам да разбера заводски къде има крушки и да си ги сменя.Благодара предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #2 Отговорено 23 Февруари, 2016 Здравей ,За врътките на парното има крушки, при мен са изгорели и аз се оглеждам за инфо как се сменят. Копчето на аварийните свети, също имаш и светлинна индикация за включен нагревател на задното стъкло. Аз съм сменял крушки на подсветката на арматурното табло, в Юбико имат точно каквито ти трябват Питал съм ги за тези, които осветяват врътките на парното - трябвало да се свали цялата централна конзола.. ии тогава се отказах. Дано съм бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #3 Отговорено 25 Февруари, 2016 Мерси колега,аз си мислех ,че ще има повече колеги сменяли крушки по централната конзола,поне да каже някой какви са крушките и колко са и от къде са купували .За разглабянето знам как е .Интересува ме какви са по точно крушките на часовника и врътките на парното и аварийките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #4 Отговорено 28 Февруари, 2016 Колеги ,никой ли не е сменявал крушките на централната конзола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1562 #5 Отговорено 28 Февруари, 2016 Никой не пише, 'щото темата с крушките е дъвкана та предъвкана, и на никой не му се пише наново Реших да пробвам (вместо теб) търсачката на форума и ... ядец ... не намерих теми със снимки. Темите са си тук, ама снимките са хванали пътя, когато зеления жабок (ImageShack) стана платен. Toглава се сетИх за Ровър форума, нали Хонда + Ровър = вечна дружба, и воала: http://www.roverclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9310 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #6 Отговорено 29 Февруари, 2016 Благодаря много колега! За ровер не сетих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове