Jump to content
POPAI

Вътрешно осветление на сивик 6 англичанка

Recommended Posts

Колеги търсих някъде инфо за смяна на крушки по централната конзола и не намерих много инфо.Въпроса ми е за врътките на парното да ли се свалят и да ли има зад тях крушки и какви са те.Койте е смеял да сподели колко са и какви.Копчето на аварийките свети ли при натискане.Копчето за нагревателя на задното стъкло и то ли свети.Това с разглабянето на конзолата го разбрах.Искам да разбера заводски къде има крушки и да си ги сменя.Благодара предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей ,

За врътките на парното има крушки, при мен са изгорели и аз се оглеждам за инфо как се сменят. Копчето на аварийните свети, също имаш и светлинна индикация за включен нагревател на задното стъкло. 
Аз съм сменял крушки на подсветката на арматурното табло, в Юбико имат точно каквито ти трябват :) Питал съм ги за тези, които осветяват врътките на парното - трябвало да се свали цялата централна конзола.. ии тогава се отказах. 
Дано съм бил полезен. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега,аз си мислех ,че ще има повече колеги сменяли крушки по централната конзола,поне да каже някой какви са крушките и колко са и от къде са купували .За разглабянето знам как е .Интересува ме какви са по точно крушките на часовника и врътките на парното и аварийките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ,никой ли не е сменявал крушките на централната конзола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не пише, 'щото темата с крушките е дъвкана та предъвкана, и на никой не му се пише наново ;)

Реших да пробвам (вместо теб) търсачката на форума и ... ядец ... не намерих теми със снимки. Темите са си тук, ама снимките са хванали пътя, когато зеления жабок (ImageShack) стана платен.

Toглава се сетИх за Ровър форума, нали Хонда + Ровър = вечна дружба, и воала:

http://www.roverclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9310

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много колега! За ровер не сетих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...