pavkata18 0 #1 Публикувано 16 Февруари, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги! Скоро си купих Акорд 6 99г. 1.8 -136к.с.. Колата е чудна, върви добре и нямам никакви ядове поне до днес де. Днес започна да вие заден ляв лагер. Въпроса ми е, само лагер или цяла главина се сменя? Вторият проблем, пак от днес е че изгоря крушка на мигача отпред от ляво. Крушката как се сменя? Аз гледах и стигнах до извода че трябва да свалям подкалника. Прав ли съм?!!И последно, фар-а от скоро се замъглява. От някаде влиза влага и не виждам от къде, въпроса ми е как се сваля? Бронята сваля ли се?? Редактирано 16 Февруари, 2016 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #2 Отговорено 17 Февруари, 2016 (Редактирано) Здравей колега! Лагер се сменя 100лв.+ си приготви , крушката е от подкалника, или ако можеш бъркай от горна страна. Фара ако се замъглява може да не е добре уплътнена някоя крушка или преди да си я купил, някой да е "позачистил" лепилото на фара. Ако ще сваляш фар, първо бронята. Поздрави и успех! Редактирано 17 Февруари, 2016 от bobchoo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavkata18 0 #3 Отговорено 17 Февруари, 2016 Благодаря за инфото!!от утре запретвам ръкави и почвам....поръчах цяла главина за 90лв ....и броня ще сеалям че тоя фар мн ме дразни така...Аз разбрах къде му е болката една от капачките отзад не е оригиналната.Мисля да го сваля,отворя и почистя от въттре,че целият е на петна а др лъщи..докато намеря оригинална капачка,имам време!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
billyto 0 #4 Отговорено 15 Септември, 2016 Здр колега от 2дни и аз съм с виене отзад,намерих 2 варианта за смяната 1в 160 лв и 2ри в. за 340лв,лагер+главината.Ти само лагер ли ще сменяш. https://www.autopower.bg/комплект-лагер-главина-snr-honda-accord-7-hatchback-ch-1.8-i-ch6-r17447-g7149c25-i26590581.html Какъв лагер си поръчал понеже ментаци много.Ако искаш може дасе чуеме 0897498111,цъкни ми само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
billyto 0 #5 Отговорено 15 Септември, 2016 (Редактирано) Дай малко инфо за този ////поръчах цяла главина за 90лв//// } Редактирано 15 Септември, 2016 от billyto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове