Essential 9 #1 Публикувано 16 Февруари, 2016 Здравейте колеги, Моля да ме насочите към бояджия, който работи добре и знае какво прави. Става въпрос за 4 броя джанти 15". Вече се опарих от кожудери, като боята се отлепи след време, а ццвета нямаше нищо общо с търсения. Благодаря за вниманието. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYNACORD 23 #2 Отговорено 22 Февруари, 2016 Няколко комплекта съм носил за пясъкоструй и прахово боядисване при Торнадо. Доволен съм, и цените са им добри. Мястото е малко странно, но работят добре http://tornado-bg.net/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 22 Февруари, 2016 Благодаря колега за информацията. Прахово няма д ми свърши работа, защото навсякъде чета, че магнезиевите джанти си нарушават структрата ако не бъдат обработени правилно предварително, а тук не съм сигурен че ще го напрвят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koptec 0 #4 Отговорено 30 Март, 2016 За праховото боядисване знам че цената е 25 лв на джанта с всичко, махане на старата боя, обработка и полагане на нова. Един познат си направи преди 2-3 години не са мръднали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове