Nikchy 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2016 Здравейте колеги!Чудя се дали някой е правил нещо такова,или по скоро да ми даде идея съвет как би станало най-добре. Та въпроса ми е дали ако сложа на моя сивик 5-та генерация задни пружини от 6-та генерация примерно ама комби ще са по твърди от моите и дали ще станат !?Дали колата ще се повдигне леко (като под леко имам предвид 2см) , и ще може да носи по голям товар?Приемам всякакви идеи и предложения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 15 Февруари, 2016 Сложи предни, по-твърди са и са по-дълги (5-;6-та) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 15 Февруари, 2016 Здравейте колеги!Чудя се дали някой е правил нещо такова,или по скоро да ми даде идея съвет как би станало най-добре. Та въпроса ми е дали ако сложа на моя сивик 5-та генерация задни пружини от 6-та генерация примерно ама комби ще са по твърди от моите и дали ще станат !?Дали колата ще се повдигне леко (като под леко имам предвид 2см) , и ще може да носи по голям товар?Приемам всякакви идеи и предложения. То и с твоите си пружини можеш да я повдигнеш и да ги "втвърдиш", трябват ти само 2 втулки с 10 мм. ширина, под чашките на пружините . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #4 Отговорено 15 Февруари, 2016 Дам и това си мислех като вариант ама май ше пробвам първо с тампони и ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове