vTecFen 0 #1 Публикувано 5 Февруари, 2016 Става въпрос за хонда сивик 6 генерация 1.4 90к.с 97го. Постоянно свети чека, грешката е мап сензор,сменям го,никаква разлика и показва скъта грешка. Като я взех държеше 1400 оборота на място,смъкнах я на 900-800 и продължава да свети чека. Колата страшно гори,ламнда сонда съм сменял продължава да свети и да гори. Забива постоянно и изведнъж изтегля.30 км един кол на доло без да я натискам 2000-2500 оборота. Някои ако може да помогне, ще съм му благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 5 Февруари, 2016 Проверил ли си стойностите на МАП-а по аутодата какви са.Може компа да се е бъгнал.И като пробва друг МАП от работеща кола ли го взе и същия като твоя ли беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vTecFen 0 #3 Отговорено 5 Февруари, 2016 Стария не дама никакви стойности, смених та с нов от магазина същата орисия. ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #4 Отговорено 5 Февруари, 2016 Свали компа, смени всички електролитни кондензатори, сподели резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vTecFen 0 #5 Отговорено 6 Февруари, 2016 (Редактирано) И стъпковия мотор съм чистил и нагара от дистрибуторната капачка. Делкото въртях, за да се махне забиването. Мисля че проблема е в компа, просто си знае една и съща грешка,всички кабели на компа са здрави... какво мислите ? Редактирано 6 Февруари, 2016 от vTecFen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #6 Отговорено 6 Февруари, 2016 Пробвай с друг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #7 Отговорено 6 Февруари, 2016 (Редактирано) Д14...97г е с една ламда с един кабел А колегата да си прозвъни кабелите от и до компа...ако са здрави...взимай цял комп по 30-тина лева вървят Редактирано 6 Февруари, 2016 от ivko_1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове