Jump to content
Guest greenwather

да се оплача

Recommended Posts

Guest greenwather

Слизам днес при любимото си возило и тръгвам да паля , Да ама НЕ ! Тъпия акумолатор се скапал пробил и всичко под него беше в киселина . :dry: След което взех сода за хляб изхвърлих акумолатора в близката кофа напълних едно шише от 2 литра с вода и в него сипах содата и полях всичко наоколо ,яко кипеше :( Купих нов акумолатор и аиде на пароструйка .Мани ебаси гадната работа. Та съвета ми е поглеждайте си от време на време акумолаторите има ли вътре някой или не . :D

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря за полезния съвет! И аз имах подобен случай ама всичко завърши благополучно :dry:

Редактирано от xags

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слизам днес при любимото си возило и тръгвам да паля , Да ама НЕ ! Тъпия акумолатор се скапал пробил и всичко под него беше в киселина . :dry: След което взех сода за хляб изхвърлих акумолатора в близката кофа напълних едно шише от 2 литра с вода и в него сипах содата и полях всичко наоколо ,яко кипеше :( Купих нов акумолатор и аиде на пароструйка .Мани ебаси гадната работа. Та съвета ми е поглеждайте си от време на време акумолаторите има ли вътре някой или не . :D

Внимавай и карай по-често любовницата,иначе ей така ще ти отмъщава...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И намен ми се случи един път. Ототгава съм с прозрачен акумолатор, и прослядяването на състоянието става доста лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И намен ми се случи един път. Ототгава съм с прозрачен акумолатор, и прослядяването на състоянието става доста лесно.

На каква цена за тези прозрачни.. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно прозрачен като стчкло, но се вижда вътре доста ясно нивото на електролита. Цената не е по-различна от обикновен акумолатор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...