dvd77 8 #1 Публикувано 3 Февруари, 2016 Колеги, помагайте. Стопен е третия стоп, имам резервен, но незнам как да го сменя. Колата е хонда акорд седан, 2006 г. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 5 Февруари, 2016 развъртат се едно или две болчета отдолу под стопа в багажника и след това излиза нагоре като се откачи буксата преди това.Общо взето елементарно, ама явно не си си направил труда да погледнеш дори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dvd77 8 #3 Отговорено 7 Февруари, 2016 Не искам да се заяждам, но ти колко пъти си сменял третия стоп на хондата? Като не си го правил не изказвай мнение! Това към колегата (rollin), който си е направил труда да погледне от "долу" И сега по същество на колеги, които имат същия проблем - под стопа, в багажника, има два чопа. Единият се вижда и става лесно, другият е малко скрит, но като се огледате малко се забелязва. Щракват се и стопа излиза над кората в купето. Общо взето това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 7 Февруари, 2016 Не съм го сменял, свалях го като ми тонираха стъклата.Май не бил труден де-монтажа ?И аз не искам да се заяждам ама както вървят нещата ще вземат да питат - Как да си надяна чорапите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове