MFG 10 #1 Публикувано 27 Януари, 2016 Здравейте, интересувам се дали някой е сменял стандартните амортисьори на 8 ген. 2.2 дизеl с Кони FSD или зълтo Кони? Или пък някакви други афтермаркет модели? Замислям се да сменям стандартното окачване на мойта количка с нещо по удобно и меко за нашите пътища. Ако някой има мнение по въпроса, моля да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 27 Януари, 2016 http://www.civinfo.com/forum/modification-projects/159881-abigsavage1s-tractor.html Прочети тая тема. някъде из нея , пича ги смени на жълто кони. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djovani_ 1 #3 Отговорено 2 Февруари, 2016 Аз много исках да си монтирам FSD но никъде в България не могат да се намерят. Относно Yellow гледах коментари в civinfo, но никой не ги препоръчва. Там много хвалят Maister койловъри, но това са си 2 хиляди и се отказах. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MFG 10 #4 Отговорено 3 Февруари, 2016 Мерси за отговорите. Djovani, FSD са 600 евро, без пружините. Meister R sa 769 паунда пълен комплект. При това положение е по-добре човек да вземе Meister R, разликата не е много голяма. Изглежда Meister R е най-добрата опция за тази кола. В civinfo, наистина има добри отзиви за тях. Не знам само каква им е политиката, ако някога се наложи смяна на само един амортисьор при повреда. Като гледам само в комплект се продават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djovani_ 1 #5 Отговорено 4 Февруари, 2016 Аз също не можах да ги намеря поотделно а и другото нещо е че незнам как точно и кой може да ги регулира Sent from my SM-G925F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове