Jump to content
Guest denis

Торсион

Recommended Posts

Guest denis

Здравейте колеги, в4ера на едно приятелче му се счупи десния торсион отпред. Оказа се, че май не се намира много лесно. Ако някои знае от каде може да се намери тая част ще съм му благодарен, ако сподели мнение по въпроса. Предварително благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,за каква кола става дума въобще и за какъв торсион?това да не е москвич?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на сивик трета генерация отпред е с торсиони вместо пружини, незнам москвич да има торсиони :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, в4ера на едно приятелче му се счупи десния торсион отпред. Оказа се, че май не се намира много лесно. Ако някои знае от каде може да се намери тая част ще съм му благодарен, ако сподели мнение по въпроса. Предварително благодаря.

Съжелявам, но май съм забравил да уточня за сивик 3г става дума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

я посочи кой номер е това желязо от този линк:http://slhondaparts.com/browse.asp?Model=C...;ViewParts=trueили кои железа са ако са повече от 1.не мога да си го представя това окачване как седи на колата,ама явно е възможно:)

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я посочи кой номер е това желязо от този линк:http://slhondaparts.com/browse.asp?Model=C...;ViewParts=trueили кои железа са ако са повече от 1.не мога да си го представя това окачване как седи на колата,ама явно е възможно:)

13,14,15,16,17,18 и там всичко около тях :tease: това е така наречения торсион

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е уреден. Чисто нов - 260лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found