Jump to content

klox

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно klox

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 31.10.1984

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2.2i-CTDi
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Contact Methods

  • Skype
    klox_bg

Последни посетители

1720 профилни разглеждания
  1. Веднъж я изрязах на прашен път и влезна в авариен режим, не можех да вдигна повече от 50 км/час. Спрях колата на един паркинг разходих се за 30мин и след това всичко си беше ОК.Поздрави.
  2. Здравей, предполагам имаш проблем с подгряващите свещи. При мен беше същото. Зимата подавах на контакт и изчаквах да изгасне подгряване поне 2-3 пъти преди да запаля. И тогава не "подскачаше" двигателя..Поздрави,
  3. Здравейте, приятели...Имам Honda Accord 2005 - дизел. на 140 000 км. до момента.Ще споделя нещата сменяни до този момент.На 57 000 км. смених накладки предни. Силно ме смути цената от 360лв. и взех алтернативни(Японски) предложение от Бултрако за 90лв. - колата започна да не спира при мокър път, свирят докато загреят и в момента дисковете са ми износени.Задните ги смених на 62 000км. - този път си ги смених сам не помня марка. В момента са за смяна всички елементи дискове и накладки и търся какво да купя.На 130 000 км. смених демпферна ролка. В Бултрако искаха 800лв. аз я намерих от Варна за 220лв.(морга)В момента имам тропане отпред в дясно. И един странен звук като удар на две монети от Ляво.(не е от монетника).Не споменавам смяна на масло и филтри те са правени по сервизна книжка. Филтъра за климатика си го купувам обикновен без въглени и пр.. за 20лв. сменям го всеки сезон.Това е приятели. Сега търся дискове и накладки спрях се на дискове Brembo и накладки Akebono но до сега успях да намеря само задни наклаки на цена от 39.00лв.От Стара Загора съм. Поздрави.
  4. Здравейте. Определено проблема беше от това, че спирачната течност ми е била в долна граница.Днес имах работа в София. Прескочих до сервиза в Горубляне. Момчетата там много любезно ме обслужиха. Вързаха компа и там ми показа, че нивото и ниско както и че има натрупани грешки.За 20лв. всичко е изчистено и колата е наред. Определено проблема е не такъв. Индикациите светеха постоянно. А не за момент.Успех.
  5. От Стара Загора съм. Колата е купена нова от Бултрако през 2005та модела е Honda Accord 2.2 CDTi модификация: Sport До сега никакви ремонти и проблеми, вече е на 65000+ км. Сменяни са накладки предни и задни на към 52 000 км. В сервиза на Хонда в Пловдив. Както и всички текущи прегледи са правени на километри по книжка. От тази зима имам следния проблем. Сложих зимни гуми: Bridgestone Blizzak LM25 - 205/55 R16 И когато натискам спирачката ми светва VSA + ! (удивителната) индикация. Отначало ставаше рядко 1 пат на седмица А сега вече е на всяко спиране. В книжката пише, че може да има не съответствие в гумите за това реших да изчакам докато върна летните гуми Но проблема е същия. Прави ми впечатление, че предния спирачен диск е леко износен. Има ръбче към 0.5 - 1 мм. Накладките са в много добро състояние. Спирачната течност е в граници. Дайте съвет. И дали има в Стара Загора сервиз които ще може да оправи този проблем. Ако става дума за изчистване на грешки. Благодарен съм. С уважение Калоян.
×
×
  • Създай нов...