Jump to content

since

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно since

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Аз имах подобен проблем. При мене се оказа контактната плоча където въртиш за да запалиш. Предполагам няма да ти е проблем да намериш някоя за 20-40 лева от някоя морга. Моята се беше изтъркала и не правеше добре контакт, първоначално само на спряло, постепенно взе да ми гасне и в движение. Взех си от морга въпросната плочица и сега нямам грижи. Успех, дано е това защото решението е доста семпло :-).
  2. Привет колегиПредлагам ако има достатъчно навити да спретнем една Прелюд среща в град София.Разлафим, пием по нещо, зададем въпроси на кой с какви Прелюд проблеми се е сблъсквал и как ги е решавал, и тн и тн. Мисля, че хем ще е полезно, хем приятно...на мене поне ми е доста любопитно разгледам на другите екземплярите им на най-любимата ми кола. :-)Аз лично карам Прелюд 5та генерация 99та...2.0. Ако има желаещи драснете тука...и ще го измислим къде и как :-).Ай дано има...до скоро!
  3. ПриветЗа хората, които карат в пиковите часове всеки божи ден в СОфия... не ви ли се струва, че движението качели се е отпушило? Дали е защото още не са се върнали всички от кой каде карал празниците, или защото пуснаха оковръстното, или неюо друго за което незнам?Карам от единия край до другия, и засега ми е отнемало...час, час и 20 мин...напоследак излгезда възможно и за 30-40 мин.... някой мнение по въпроса?
  4. Мараба пичове....МНОООООООООО мерси за хубавите пожелания.... да ви се връщат и на вас тройно :-)... Супер много гот ми стана като прочетох постовете ви :-), Колицата беше оценена, както и предположих. Мерси murdera за добре дошъл-то в клуба на прелюдите...нямаш си на идея колко време ми се ще да попадна там ;-)Двигателят е 2.0, но това е временно.... мисля си взема до месец и малко от Стамен и един двигател....мислиш ли, че този Люд ша остане на 133 коня ;-).Безаварийно и на вас колеги! Мерси пак.
  5. Благодаря Благодаря :-) (П.П. Така исках и в заглавието да го напиша) Ако има някой въпросчета за колицата с удоволствие ще отговарям :-).
  6. Здравейте. Искам да ви покажа (баш да си се изфукам искам, добре :-) )с какво се здобих покрай празниците... мисля, че и да не си толкова влюбен в този конкретен модел на Хонда ще отбележиш стойността му ;-). В този форум попаднах наскоро търсейки преден капак за сивика ми (не питайте защо :-( ) и ето, че именно покрай него се здобих с перфектен Прелюд. Героят е Стамен ( BOSS`HOGG ), с който се свързах по съвет на друг манияк, който пребивава измежду вас. Ето, човек който до скоро не познавах ми направи най-якият коледен подарък...под подарък нямам в предвид че ми го подари, а че в това време се юрна до Германия да търси, държа да отбележа доста осърдно. Прехвърли доста варианти докато се спре на този (сам каза, че взел да се отчайва че може би няма ми намери супер читав Прелюд... но, колеги, вярвайте ми, успя, автомобилчето кърти :-). Карам си го 2 седмици нон стоп (под нон стоп имам в предвид над 200 км градско на ден, а и си го докарах от Варна до София)... удоволствие е за каране, просто... аа, :-) Прелюда си е удоволствие. Като нов е, вътре салона е направо нов :-). Колата е от края на 99та. Няма никви забележки отвън или от вътре (ел утопление в седалките, шебидах и т.н.), ... абе...вижте го, че се повтарям :-). Хайде наздраве Стамене :-).... Евала човек! :-). Ти си герой!
  7. Хай хора.Попаднах на това клипче в YouTube и много ми се иска да набарам някой от снимките в него ( да не кажем 90% от тях) на високо качество. Търсих в нета доста, но уви без ресултат.Ако някой случайно може да ме упъти към сайт с яки уалпейпъри на хонда прелпюд (5ти ген) с девойки като тези ще съм му адски благодарен.Мерси предварително. :-)
×
×
  • Създай нов...