Jump to content

lazarov

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно lazarov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 1.04.1963

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

4899 профилни разглеждания
  1. Майстора гледа навсякъде където си писал с най-голямо внимание около 30 минути търси и нищо предположи че може да са изрязани кабелите по някакъв повод.От тук нататък какво да правя ?Той ми предложи два варианта да потърся някъде кабелите за OBD куплунга или да намеря схема на компютъра аз ще търся кабелите но схема ???? не знам откъде а и за хонда лого няма почти нищо в нета моля за вашата помощ.
  2. Здравейте,от няколко години не съм имал проблеми все пак нали е хонда,но сега има светна ми лампа оранжева лампа с нарисуван двигател отидох на диагностика обаче майстора не можа да намери OBD куплунга и не свърши работа .Бих те ли ми помогнали като ми кажете къде да го намеря или ако е махнат (майстора каза че може да е махнат)какво да правя.
  3. Здравейте!Знаете ли нещо заFFI,ползвали ли сте го,добро нещо ли е или поредното менте?
  4. Когато на свободна скорост натискам и пускам съединителя нищо не се чува,само когато е намясто със запален двигател натискам съеденителя включвам последователно на 1 и 2 скорост без да потеглям изключвам от скорост пускам съединителя и тогава изщраква ,а също и когато в движение сменям от 1на 2 иот 2 на 3.Маслото го смених преди 3000км с оригинално и от тогава като че ли стана скоростната кутия по-шумна,но може и да не съм прав.При рязко подаване но газ единствения проблем е че излитам.Благодаря за съвета и чакам още мнения.
  5. Здравейте!Мисля че имам някакъв проблем в скоростната кутия,но не съм сигурен.Първо стана по-шумна когато превключвам скоростите на място при изключен двигател и второ в движение когато отпускам съединителя в момента на неговото зацепване се чува токова изщракване както когато мърдаш лоста на скоростите при изключен двигател.Това го прави от 1към 2 и от 2 към 3 скорост,но ако отпускам съединителя много плавно и подавам леко газ не се чува това щракане,но това ще е мъка а не каране.Дали наистина има проблем или това е нормално?Благодаря ви.
  6. Малко трудно се оправям с това къде да пиша,но ще се науча.Предварително ви благодаря за търпението.
  7. Благодаря ви ,някакъв тел. за връзка има ли?
  8. Преди четири дни си купих хонда лого от Дупница.Страхотно автомобилче,удобно,комфортно и се управлява като детска играчка.Никакви забележки по външния вид.Но по механиката ми казват са необходими някои неща,а пък аз не съм много в час.Бихте ли ме посъветвали за масло,ангр.ремък,въздушен и маслен филтър,ролка към ангр. откъде да ги купя,колко струват и къде да ги сменя.Колата е на113000км произведена 1999г.Благодаря.
×
×
  • Създай нов...