Jump to content

doctorvlad

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно doctorvlad

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 9.04.1958

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Никозия,Кипър
  1. Хм аз си мисля,че този разход не е съвсем нормален.Преди време пуснах същата тема заради моята Хонда "Инспайър".И доскоро проблема не бе решен,докато не се сетих да проверя какво е състоянието на IDLE CONTROL VALVE и на FAST IDLE THERMO VALVE. Първо обаче смених въздушния филтър ,свещите,почистих инжекторите,но разхода не падна под 12,5-14 литра градско.После когато проверих посочените по-горе клапани се оказа ,че първият имаше много черен нагар и беше задръстен.Колкото до втория нещата бяха още по-зле.Охлаждащата течност въобще не преминаваше през него заради многото бигор.И за да стане по-зле се пречупиха и входна и изходната тръбички за антифриза на Fast Idle thermo valve.Намерих втора уптреба, но искаха да ми го продадат за 100 евро. Добре че имам познат кипърец с работилница пълна с всякакви машини.Той ми помогна. Когато оправих всичко сега с 52 литра гориво минавам 440- 480 км градско през ужасните задръствания тук в Никозия,Кипър.А преди минавах само 340-360 км
  2. Монтирах Infoboard-a преди 4 дни на Хонда Inspire 96г двигател G20A.Много сам доволен.Препоръчвам ви го!
  3. Аз ползвах продукт от тази марка тук. Ползвам го от много време на всеки 10000 км. Винаги слагам тези двете за инжектори и общо почистване. Много съм доволен. Ако имате възможност опитайте.
  4. Мисля ,че Акорда е за предпочитане. Зависи и от характера на човека.Ако му харесва по тежкарска кола-избора е Акорд.
  5. само в България съм виждал да ти зарежда някой друг колата ... към човека който е пуснал темата ... интересно ми е за първи път ли засича, защото е пуснал темата сякаш е озадачен ... ?Ами тук в Кипър може и да не си излизаш от колата,те ти я зареждат. Ако плащаш с кредитна карта ти носят касовата бележка за да я подпишеш...Само в събота следобед,неделя и по празниците се налага да си зареждаш сам.Тогава няма никой на безиностанцията и зареждаш или с пари или с кредитна карта.Колкото до разхода не съм озадачен просто исках да споделим лични наблюдения.
  6. Ето резултата от второто и третото засичане.Второ засичане...150 км градско със 17 литра бензин.Лично заредих резервоара ,от една и съща колонка и на една и съща бензиностанция. Третото засичане ...около 350 км извънградско и 20 км градско...изгори ми 32 литра гориво. Значи някъде около 8,6 л/100 км при скорост 120 км/час на автомагистралата.
  7. Напълних резервоара на колата до дупка. Изминах после 102 км градско и после допълних резервоара. Събра 13,4 литра гориво. Естествено тук в Никозия,Кипър движението е ужасно. И все пак не ли много това? Споделете вашия опит?
  8. Опитах се да го поръчам през уеб страницата ви, но не знам дали се получи.Става ли за моята кола..Honda Inspire 2.0 1996. Ако това става мога да ви намеря пазар тук в Кипър.Тук има страшно много Хонди.
  9. И аз имам някакви вибрации при скорост около 110 км/ч които при 120 изчезват.Има слаби вибрации и във волана.Вероятно става дума за криви гуми,тъй като алуминиевите джанти са абсолютно нови.След обяд ще ида да сменя гумите.Имал съм подобен случай с Маздата.Възможно ли е това да се дължи и на нещо друго? Гумите са балансирани, но явно при по-висока скорост се проявява този ефект.Забелязал съм за коли ,които стоят по автокъщите с меки гуми последните деформират и искат смяна.
  10. Трудно се намират данни.В САЩ е известна като Honda Acura.Ето ти линк:http://english.auto.vl.ru/catalog/honda/in.../1996_11/11764/
  11. Така е прав си! Плавна работа с газта -това е отговора на въпроса! Колкото до скоростната кутия,няма смисъл да се рови.Сега всичко работи пефектно...ако го разбутам ще започнат проблеми.
  12. Да, ако въобще тук имаше кола с газова уредба...тук такова нещо няма,както няма и газстанции.Тук на никой не му минава и през ума да си слага газова уредба.На кипърци не им пука че ще похарчат по 150-200 евро за бензин на месец! Стандарта е друг!
×
×
  • Създай нов...