Jump to content

airbrush

Фен
  • Мнения

    321
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от airbrush


  1. Малко бъркате реда, ако ще правите няколко бройки и ще калите. Да обясня, ако уточните и след това ги накиснете във ваните ще се одължат и изкривят, ако се правят със резбонакатни ролки сами се калят, но трябва да се отгреят! За малко бройки най удачно е да се стругова на грубо, да се закали и резбата да се нареже на резбошлайф.


  2. Поздрав на човека който ме поздрави в Кресненското дефиле със японския седан, аз съм с червения дел сол, и на белия хеч преди няколко дена по софийската - посока кулата :)


  3. Ами спираш да ги пуснеш, и един бакшиш който много бърза ги отнася, или спираш на две баби едната с бастун, и една слива миризлива ми минава от дясно защото много бърза за затвора. Не е ли по добре да не спра и да запиша 50лв. глоба вместо някой бързащ малоумец да прегази пешеходец :angry:

    • Нагоре 1

  4. В предишните фирми се накарах на служебни нови и стари коли/бусове. В последната имахме три транспортера, два крафтъра, едно ЛТ, бус Тойота, ярис, Хайлукс и едно Кади всичките чисто нови! Е тия фаувета постоянно имаше проблеми с бусовете, моя Транспортер му хъркаше втората от нов, рейката тръгна на втората година, на другото Транспортерче райката замина още на първата година, Лт-то постоянно имаше течове от диференциала, Кадито беше добре. Тойотите: бусчето на 60к му смениха задни аморт. гаранционно, яриса беше пушка, Хайлукса само това, че много скърца окачването. Имам един познат караше старата С-класа служебна от нова, тя тръгна да ръждясва от тавана :)

    • Нагоре 1

  5. При нас има една Акура ТЛ(последнта) и имах щастието да седна в нея, това е невероятен автомобил 305 коня мисля беше AWD, и определено много повече ми харесва от пета/седма серия :)Не съм точно по темата, но просто исках да споделя радостта си, че се докоснах до такъв автомобил :)


  6. Няма значение какво е, намираш ляво свредло близко до размера, ако М6 се дупчи Ф5, М8-Ф6.8 но трябва да си точно в центъра, или подбери свредлата със няколко десети по малки примерно 4 за М6 и 6 за М8.п.п. Болта може да стане на шпилка, а шпилката на болт немоее :)


  7. Доло горе това съм направил като на линка, има доста възможности за реглаж :)http://www.reocities.com/renejeddore/delsolroof/ Само, че аз регулирах и самите машинки малко за да се затваря по стегнато, и моя доста тропаше и прокапваше, а сега само през по големи неравности тропва.


  8. Преди време имаше подобна тема и в нея ви писах, че е Тотал маслото. Знам го от достоверен източник :) То и на тубата има абревиатура TL - Тотал Лубрикантс


  9. Добре бе всички четете каквото на вас ви изнася! При договорка само да се боядиса, те решават да шпакловат без да ни уведомят, и ние се съгласяваме всичко да е в добрия дух и казваме, че ще поемем материалите, а работата от тях. И те съгласни и ние съгласни. И След ремонта ни изсипаха бележки за както казах 114лв.Във две от бележките присъстваха материалите- цимент. шпакловка, боя, пигмент, бетон контакт, свински опашки и няколко контакта които са сменили. В една от другите бележки имаше 34лв цимент и всичко останало "други" разни фиктивни бележки. От 10 години отдаваме това помещение под наем и е минало сума си ремонти и всички сме си платили, едни искат алуминиева врата- плащаме я, други искат тоалетна- плащаме я, но когато се работи коректно и да не се прекалява !Както каза един колега темата се изчерпа, отново благодаря на всички взели участие във темата :rolleyes:

×
×
  • Създай нов...