Jump to content

BateJI

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно BateJI

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Според човека, който се грижи колата ми да е здрава, мога да карам така, докато не се разпадне но аз искам да го оправя.Ще потърся "първичен" лагер и ще го сменя.След това ще напиша какъв е бил резултата.Благодая на всички колеги, които се отзоваха.
  2. Аз направих същото без никакъв резултат. Сложих и добавка STP. Не се промени нищо, освен че сега съм спокоен за следващите няколко хиляди километра за маслото в скоростите. Ако си решил да го сменяш, смени го, но не разчитай да се оправи стърженето.
  3. Здравейте колеги,от скоростната кутия на моята Хонда (5ген купе D15B7) се чува много неприятен шум.До 3-та предавка се чува и дразни, а нагоре не мога да преценя. Има моменти, когато натисна съединителя шума затихва и бързо спира.Колко сериозно е това и как да го оправя?Благодаря
  4. Смених масло и филтри. Ходих и в сервиз, но тогава знаех само, че има разстроена геометрия на задницата. Не карах колата 1 месец. Имам да сменя още един носач отзад и евентуално тампони за двата големи. (трябжа да видя дали ще скърца като сменя носача отзад в дясно)Мога ли да съм сигурен че е от шарнира?
  5. Скоро я купих. Карал съм я около 1000км. Не съм сменял нищо по предницата.
  6. Здравейте колеги,Тази вечер ми се случи нещо много странно. Започна едно скърцане, което идва от предно дясно колело. Чува се като въртя волана, но само на +/- 0.5 оборота от право положение. Според мен се чува металическо, като триене на метал в метал със стружка. Това мога да направя за да опиша шума.Колата е Сивик купе '95 (EJ2) 1.5л 16V (D15B7).Как се развиха нещата: привечер като излизах се чуваше малко, и даже не му обърнах внимание (понеже има друг скърцащ шум отзад в дясно). Не винаги се чуваше, но след няколко километра започна да звучи гадно. Няколко пъти спирах за да проверя какво скърца, но при спряла кола шума просто го нямаше. След това и в спряло положение започна да се чува и след това да не се чува...капризно е явно. В движение скърца толкова гадно че ми се къса сърцето.Помогнете с каквото можете - предположения, препоръки и др.
  7. Имам още малко време да помисля по въпроса. Благодаря ви за мненията и препоръките.Със здраве!
  8. Аз парите така или иначе ще ги дам. Просто дисковете с които съм в момента да криви.Идеята ми беше да изчакам един месец за да ми донесат от англия пробити и нарязани дискове със съмнителна марка и накладки ОМП.На почти същата цена ще взема от тук обикновенни дискове и накладки на Бендикс.
×
×
  • Създай нов...