Jump to content

ANKISS

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ANKISS

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Някой да е сменял горивния филтър на Акорд Аеродек 94год. с 2.2 двигател,че нещо доста зор дава.Дали има нещо по специфично при свалянето.Благодаря предварително.
  2. Мерси много човече,за съдеиствието.Тук наистина има всичко,дори и неща които не си очаквал да видиш.Ще пробвам сам да се справя с смяната на крушките,ако не успея,ще потърся услугите на Омбре.
  3. Аиде бе колеги,съдеистваите малко.
  4. Искам да помоля колегите с такъв аеродек или купе да обяснят малко по подробно как да сваля пластмасата на таблото,за да сменя крушките на въртящите копчета за парното.Итересува ме осте дали трябва да светят при пуснати фарове,копчетата за мъгла и за затопляне на задното стъкло.Ще бъда благодарен на всеки които съдеиства.
  5. Здравейте колеги.Понеже утре ставам един от вас,един от голиямото японско семейство,искам да ви поздравя.Респект кьм всички каращи автомобили от тази марка.Утре се сдобивам с Аccord Aerodeck с двигател F22B5,94год.с климатик.Надиавам се да остана доволен,но вьпреки това ми се иска да споделите ниакакви впечатления и мнения за този автомобил.Интересува ме дали всичко по колата е японско,или има няква европейска намеса.Интересува ме сьщо кьде,как и за колко ще ми препорьчате да сложа обикновенна газова уредба,в софия,пловдив или кьдето и да е,само да е при верния човек.Скоро ще пиша за моите впечатления.Благодаря предварително.До скоро.
×
×
  • Създай нов...