Jump to content

pinci

Фен
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от pinci


  1. В София са

     

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

     

    ЕТ не го знам колко е, джантите са 4х100 с доста голям централен отвор. Имат някакви "гуми" монтирани на тях.

    Може и бартер за 15" без гуми/с гуми зависи какво се разберем.

    Цена: 400лв

    тел. за връзка 0888 990 830


  2. 4(5) Врати,

    Аларма,

    Бартер,

    Газова уредба,

    Ел. Огледала,

    Ел. Стъкла,

    Климатик,

    Ксенонови фарове,

    Лети джанти,

    Металик,

    Серво управление,

    Стерео уредба,

    Центр. заключване,

    Шибедах

     

     

    Допълнителна информация:

    Сменен съединител преди 20 000км (Exedy), сменени ангренажен ремък, ролка, водна помпа и обслужващи ремъци преди 3000км, алуминиеви джанти Borbet 15' с 4бр нови зимни гуми 195/50/R15 , климатикът работи, уреди за налягане на масло (VDO), температура на масло (VDO) и волтметър (VDO), 4бр. ел. стъкла, 2бр. ел. огледала с подгряване, ел. шибедах, спортно окачване TA Technik с регулиране на височината (coilover). Газов инжекцион Bardolini, разход градско 10-12л газ/100км зависи от стила на шофиране. Чисто нови предни дискове и накладки. Би-ксенон Н4, спортна генерация на 55мм (на по-малко от година). Колата се продава без спортния колан.

     

    ЦЕНА: 6300лв

     

    телефон: 0888 990 830

     

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение


  3. За съжаление кризата ме догони и време за раздяла, ако на някой му се кара вървяща и малко харчеща кола нека заповяда.тел. за връзка: 0888 990 830По-подробно описание ще намерите на долния линк:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=detailsАко имате въпроси моля на лични или по телефона.


  4. ... и освен, че не се чува , на сивиците е в бронята и е изолирано от коша - няма никакъв шанс да загрее от двигателя :lol:

    Пример от днес, паля колатаи цъкам....никой5 километра надолу и около 40 градуса повече и хоп еврика. Колкото и да е изолирано топлина от мотора ти влиза в купето дори камо ли там :)

  5. ИМах същия проблем, при мен се оказа бутона на предния капак - все си мислеше че е отворен. Провери всички бутони дали функционират нормално и ако не е това продвай да намалиш чувствителността на шок датчика :)


  6. След като е карал 30км би трябвало да се размрази от температурата на двигателя. Може помпичката да е заминала свали я и с 2кабелчета и дай ток от акумулатора директно, ако не бачка, отивай в най-близкия по-голям магазин за авточасти с нея в ръка. Предполагам, че за хонда няма да имат за това потърси нещоподобно дори и да трябва да преправяш буксата. Цената обикновено е около 25-30лв :) Ако сечудиш къде да отидеш пиши ми едно лично да ти кажа, че да не прозвучи като реклама :D

×
×
  • Създай нов...