Jump to content

radev_rado

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от radev_rado


  1. Здравей, колега,

    Колата във Варна има стойка и салона изглежда добре. Има резервна гума с крик. Но са тръгнали ръжди на няколко места - коша на двигателя, врати, вежда. Ако не те притесняват, може да я видиш.

    Успех!


  2. Да похваля Слави и аз. :)

     

    Имах теч от радиатора и отидох на оглед. Разбрахме се да ми вземе нов радиатор и още на следващия ден му я закарах, а ден по-късно беше готова. Вмести ме в графика си малко насила, но ми влезе в положението. А разширителното казанче помислих, че е ново, явно са го измили и никога не го бях виждал в такова състояние. Отделно забелязах, че кората под радиатора, където течеше антифриза, е идеално почистена и подсушена, без следа от теча. Ами как да не го похвали човек!

     

    С него се води нормален разговор, но явно човека просто е свестен и при него няма надутост и високомерие, които най-често срещам по сервизите. Почти бях шокиран като си видях работната карта с описание на материали и труд. В Юбико съм получавал подобна, но тук нещата са на друго ниво. И никой не ми беше газил по седалките с кални обувки.

     

    Да е жив и здрав, а доброто му отношение към клиентите и работата ще му се отплати!

    • Нагоре 2
×
×
  • Създай нов...