Jump to content

Mr.Stefanov

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mr.Stefanov


  1. Според мен най-добрите методи за справяне с апашите са най-уникалните и нетрадиционни - такива за които не могат да се подготвят предварително. Аз си плащам рекета (каското) основно заради пишман шофиори а застраховката от кражби ми е като бонус и големия ми страх е да не си загубя ключа - с транспондер е и не ми се дават 80 кинта за дубликат ама загубя ли го - дърво :P


  2. Аз имам приятел със Акорд 2.0 16в с обикновена метанова уредба (от 60 000км)- никакъв проблем, аз съм с метанов инжекцион ,но двигателя ми е 1,5 ....и също нямам проблеми причинени от цмяната на горивото (вече 6000км). Единственото което се наблюдава е по-бързо скапване на гърнето понеже при горенето метана от ауспуха се отделя повечко вода - много по-чисто гориво от всички останали, няма миризми на газ....и т.н.


  3. Аз много им се кефя, понеже съм фен и на метана и на хонда (естествено карам хондата си на метан), Civic GX са само на метан, но най-доброто в този автомобил е че той си е замослен за метан.....не като моя.....двигателя е с по-голяма компресия, бутилката издържа 300-400 км ....и т.н. , към края на лятото ще ходя до US и много съм се замислил да си внеса едно такова.....но пък не съм запознат с процедурата......е поне може един тестдраив да ударя, а и в mobile.de има един GX се продава за 5000 евра.

×
×
  • Създай нов...