Jump to content

H0NDA

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от H0NDA


  1. Хахахах смея бе що да не смея, само че не мога да дам адекватно сравнение с 8ген. просто защото не съм я карал :dry: А да правя сравнения със 7-ма ген. пък ми се струва несериозно.Иначе да доволен съм! За надеждност мисля че е рано да се говори, но все пак дотук 1 год. и около 16к км. висчко е 6.Цените на консумативите са осезаемо по-евтини. Смяна на масло, маслен/въздушен/горивен/поленов филтър е точно 310лв. По груби спомени при акорда за същите неща цената беше около 480. Сега цената може да е друга, може и аз да не си спомням правилно...От акорда ми липсват джоба за слънчеви цаки и многобройните долапчета и ниши, в които пълнех всякакви боклуци :-D П.П. И някой да не си помисли че съм изневерил на марката - в гаража има и един мотоциклет хонда, който може да бъде продаден само и единствено зада се смени с друга хонда :honda:

    • Нагоре 1

  2. Странно, случайно се засекох с новия (най-вероятно вече бивш) собственик, та си поговорихме за 5мин. че и двамата бързахме. Като цяло изказа полжителни отзиви. Може би нещо се е случило...

    И сега като се раздели с акордеона какво си взе?

    Peugeot 508 gt :rolleyes:
    • Нагоре 2

  3. Изобщо не бих казал че съм недоволен, всъщност причините за смяната бяха съвсем други:- Исках дизел комби и автоматик - Бултрако не внасят такъв Акорд, поне преди сега не знам как е. - При положение че автомобила е закупен от тях и гаранционно поддържан от тях, и при положение че исках да купя пак нов автомобил от тях. Бултрако ми даваха 8000лв. за нея и то при положение че предварително се отремонтират всички дефекти за моя сметка :blink:/>/> Относно филтрите: явно информацията ми е стара. Когато аз търсех най-евтиния "алтернативен" възд. филтър беше на цена 40лв.


  4. Говоря специално за въздушния филтър - пробвах с "алтернативен" - цената му е наполовина, но и в София изкарва наполовина.

    Качеството на един филтър не се измерва в това колко бързо се замърсява
    Не обсъждам качество, а за експлоатационни разходи и при положение че нещата "са на кантар" винаги бих избрал оригиналния консуматив ;)

  5. Като цяло имам само добри спомени от автомобила. За нашите експлоатационни условия мисля че се представи добре. Също така мисля че във "фейс-лифта" някои от недъзите би трябвало да са изчистени... или поне така си мисля де.. :)

     

    Като предпоръка на сегашните и бъдещи собственици бих дал да използват оригинални консумативи. Говоря специално за въздушния филтър - пробвах с "алтернативен" - цената му е наполовина, но и в София изкарва наполовина. Тоест за 20к. км. трябва да сменя 2 ако искам колата да върви нормално, което пък си е цената на оригиналния. Маслото също не е чак толкова скъпо - около 28-30лв. литъра

     

    Между другото рег. номер на автомобила е С3771XC Ако случайно новият собственик влезе във форума и види темата може да се свърже с мен по е. поща: sardokarКЛьОМБАgmail.com Мога да му дам пълна информация за всичко което се е случвало на автомобила :cool:


  6. Съжалявам за забавянето но по-добре късно отколкото никога :oПри мен проблема се оправи със смяна на феродов+притискателен диск и лагер. Маховика беше ок, може би защото усетих проблема навремеи не е буксувал много. А може просто да съм късметлия ;) Цена в Бултрако по груби спомени за комплекта е ~1000лв.


  7. Аз имам същия проблем. Колата е на 160,000 но и преди го правеше. При мен го прави и на 4-та и на 3-та предавка но предимно като е по-студено. Явно е недъг на новоизлюпения модел. Започвам да гледам цени... :D

×
×
  • Създай нов...