Jump to content

plamendobrev

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от plamendobrev


  1. Здравейте!С повечето колеги съм съгласен,че ДВ трябва да е топъл,а не студен или горещ, ключ с твърдо рамо и със малка доза злоба развиваш!Въпроса ми е защо не ще да се развие!?Според мен причините може да са няколко:завита свещ накриво,цилиндъра гори антифриз,дефекна свещ,завита преди 1000години свещ!"Които рискува,пие шампанско"


  2. Извинявам се на колегите ако съм обидил някого.В този форум помолих за съвет и логика за проблема ми.Съвети получих /за което съм ви признателен/но логика не.Хондака тръгна и жената кара детето по селата при бабите,и ми остави звяра/b16a2/че и горял много.


  3. Колеги сегментите са компот!Мисля си ,че шибания италиански педераст е опекал хондака и я продал на мен/внос от Италия е/.Като и направих главата съм подобрил пълненето съответно компресията.Това е едното с което я накарах да гори масло,а другото прегрята Хонда /така сам чувал/като и отвориш главата се отпускат ризите.Който е технически грамотен ще ме разбере за какво става въпрос!/ризи,алуминиев блок/Благодаря ви за съветите все пак.


  4. Всичко е направено перфекно.Гумичките са бели и черни,съответно смукателни и изпускателни.Ако сме разместили пластовете на гарнитурата при поставянето то щеше примерно да омеси водата с маслото!Благодаря все пак.

×
×
  • Създай нов...