Jump to content

Impreza94

Фен
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Impreza94


  1. Дата на производство: юли 1991 г.

    Тип двигател: Бензинов

    Мощност: 124 к.с.

    Скоростна кутия: Ръчна

    Категория: Хеч

    Пробег: 250 000 км.

    Цвят: черен

     

    Цена: 2700лв.

     

    Особености:

    • 2(3) Врати

    • Застраховка

    • Лети джанти

    • Шибедах

    • Бартер

    • Ксенонови фарове

    • Стерео уредба

    • Центр. заключване

     

    Колата е с перфектна ходова част, мотор и някои дребни забележки по външния вид! Напълно обслужена, изрядни документи, цената е твърда и не включва CD-то. Имам собствен магазин-сервиз и е поддържана добре. Чисто нови гуми, съединител комплект, почти всичко е ново по колата. За повече информация 0887/65 97 06

     

    Автомобила се намира в гр.Горна Оряховица

     

    Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

    Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение


  2. Еми да си го пуснал да ме искара от пътя щеше да е напълно нормално постъпак за човек който кара ДАЧИЯ. А докато ме изпреварвахте (при полжение че не съм ви пречил да ме изпреварите) се прояви и невероятната колегиалност със СРЕДНИЯТ ПРЪСТ който ми бе показан от ваша страна.

    Къде не си пречил бе, в момента в който тръгнахме да изпреварваме ти наби по малка и подаде. Няма се правиш на велик писнало ми е от такива аман от комплексари . Не ми отговаряй Модераторите могат да ме накажат за поста!
    И аз да съм, и аз ще набия.....и то не 1, а 3-4-5, задна ще включа и пак няма да пусна дръгливата Дейсия :lol:

  3. Полигони нямате ли ? В Русе се събрахме на полигон на няколко км от града и нямаше никакви грижи.PS. Това явление "Japan Meet" май си остана северо-източна екзотика - само два града се осмеляват да организират подобно нещо.


  4. Relax, Еди, довечера като се прибера ще пусна видео, обещавам !!Колегата с Рекса ми е приятел, от Горна е, Ивайло се казва. Имам ви на най-малко два клипа в камерата.Трябваше да дойдете да се запознаем. Аз чак сега разбирам кой си.


  5. Доведете си БМВ-та и Опели за гоненици, между японци на среща не е добра идея ;}

    ...е тук го е написал човека ;)

     

    ;););)

     

    Тази вечер на полигона един Голф 3 изпреварва друг такъв, кара срещу движението, чупи рязко волани, дърпат се ръчни, вкарва се лош поглед на семкаджиите и с мръсна газ и съскане от гърнето зае място на тревата в очакване дрифта на сектата......

     

    Те ако имат какво да си доказват и показват един на друг ние нямаме, затова и не е препоръчително да се правят разни състезания...на мен дори няма да ми е интересно да гледам Мазда с Хонда примерно.

     

    PS. @Еди, постарайте се да доведете възможно най-много момчета, имате доста последователи тук в Русе :);)


  6. Аз имам едно въпросче?????Ами Honda от София прие :):) мате ли??????И карана от жена???HAhhahahaha моля Ви се свържете се с мен....... ;):)

    Даже Датсуни от Съботковци приемаме ;) ... заповядайте колкото искате Хонди от София, ама вашата е специално поканена :) Как да се свържем с вас и къде ще ви посрещаме....Търново, Русе...?
×
×
  • Създай нов...