Jump to content

siska

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно siska

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 8.08.1984

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    Варна
  • Интереси
    Фитнес, Туризъм, Коли, Мотори
  1. Хахаха развам се, че има хора които все още ме помнят. Вчера бях на Лучано до 21:20 и обърнах внимание, когато Хондите започнаха да пристигат и много се накефих! Радвам се, че се събирате редовно! Поздрави на всички! Другият път ще гледам да дойда да се видим! :)P.S. Founder как ще ви забравя бе, не се излагай!
  2. Здравейте, колеги! Надявам се, че си спомняте коя съм... Радвам се, че темата, която пуснах преди време е толкова актуална и до днес! Кога е следващата среща? Живот и здраве ще се видим там...
  3. Да, прав си, извинявай. Познавам и теб и още две момчета, които стояха до мен. Проблема е, че ако вас ви няма, ще ми е малко неудобно - да не познавам никого!
  4. Съжалявам, че предавам фронта, колеги, но Хондата вече почти не я карам, а не ми е удобно да дойда с другата! Би ми било приятно да дойда, но познавах единствено DJ Sprite, а той засега не е на линия. Между другото той беше човека, който запазваше маса в заведението, ако не се лъжа! Ако нямам възможност да дойда - приятно изкарване на поредната среща и да пазите Хондите!
  5. Значи ако има нещо, следващия път ще се обърна към теб! Благодаря ти!
  6. ХахахаНикого няма да наказвам (надявам се), но гледайте да бъдете там! Може да не дойда с Хонда, но ще дойда!
  7. Карам такава кола от време не време и на мен лично много ми харесва. Разходът е окло 12-13 (все пак се води ДЖИП). На мнение съм, че по скоро е лека кола, нищо че малко по-височка и по-дълга. На оффроуд не съм е пробвала, само на лек черен път и не съм имала проблеми, но предполагам, че и на по-тежък път няма да се представи зле. Общо взето - хубава количка!
  8. Честит имен ден и приятно изкарване на вечерта!
  9. Става въпрос за Палах Център. Има ли други момичета или аз съм единствената, че взех да се притеснявам малко!
  10. Ами само кажете и ще организираме нещо!
  11. Здравейте, аз съм от Варна. По принцип карам друга кола, но и Хондата доста си я бива. Имам една вкъщи и ако случайно се организира събиране в или около Варна - аз съм на линия!
×
×
  • Създай нов...