Jump to content

Владимир_Колев

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Владимир_Колев last won the day on Септември 26 2023

Владимир_Колев had the most liked content!

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Владимир_Колев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Постничко е, но на мен не ми трябва много - климатик и стерео. Кажи ми, моля те, каква ти е темата, за да не задавам излишни въпроси! Виждам, че добре си я поддържаш и мога да взема някоя и друга идея от теб.
  2. Точно това ме тревожеше и мен. Онзиден смених масло и филтри. Маслото беше черно и се наложи прочистване на двигателя. Вероятно е стояла доста дълго време, без да се кара. Вчера навъртях 500 км до София. Сега трябва да я огледам дали някое уплътнение не е поддало, но се държа много добре на пътя. Впрочем, още не мога да свикна с габаритите й. Големичка е.
  3. #сесо_accord: Моята изглежда съвсем същата. Хубави са. Благодаря на всички за окуражителните думи и за поздравите! Не е лесно да се навиеш да вземеш 22-годишна кола, но когато тези на 13-14 години не са, меко казано, с нищо повече, не е и чак толкова трудно. Специални благодарности на dandilov! Утре отивам в сервиза с неговите препоръки. Ще следя постовете редовно и ако мога и аз да помагам с нещо, ще пиша.
  4. Да, нов внос е. Иначе попаднах съвсем случайно на нея. Просто тръгнах по автокъщите и паркингите от единия край на Варна до другия и оглеждахме с баща ми всяка кола, която ни привлече вниманието. На терен се случват доста неща, които от сайтовете не можеш да разбереш. Самите дилъри говорят по различен начин за всяка кола.
  5. Тези съвети си ги записвам в тефтерчето и ги оставям в жабката веднага щом си я регистрирам в понеделник. Много са ми ценни!
  6. Благодаря! Много се чудих дали не съм пръснал пари на вятъра, но от цялостните ви оценки във форума, оставам с впечатлението, че не съм направил грешка.
  7. Здравейте, хондаджии! След няколкоседмичен оглед на коли във Варна, открих един акорд VI генерация от 2001 г. и едва на 124 хил. км. Абсолютно всичко по тази кола изглежда като ново. Няма никаква ръжда, окачването е супер стегнато, а двигателят мърка. Предишната ми кола е мазда 3 от 2003 г. и за 7 години ръждата просто я унищожи, нищо че и двигателят, и окачването са си все още доста читави. Като хора, които имат опит с тези коли, имам само два въпроса: 1) Струва ли си да вземеш 22-годишен акорд, ако всичко му е наред? 2) Мислите ли, че при такива параметри ще ме издържи още 7 години при каране около 20-25 хил.км годишно?
×
×
  • Създай нов...