Jump to content

van_kris

Фен
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от van_kris


  1. Привет хондаджии!

    моля да ми препоръчате сервиз за ремонт на автоматичната скоростна кутия, с приоритет са сервизите около Пловдив.

    ДМ Аутоматик Пловдив и k&p transmission в Пазарджик ги пропускаме като варианти. Сервизът в Пазарджик директно ми заявиха, че не ремонтирали автоматици на хонда поради дефицит на части…


  2. На 19.04.2018 г. at 7:54, ibarnev написа:

    И аз да споделя мнение, това ми е първа кола с AT ... и да си призная, съм доста изкефен от това как се управлява, но все пак имам няколко въпроса: 

     1. като цяло през повечето време карам спокойно с плавно подаване на газта( ако някой не ме изнерви) и точно тук ми прави впечатление, че има едно положение в което започва колата да тресе-прави го когато, като че ли в момент в който АТ си е преминала на нужната предавка, а пък аз не съм преценил, че трябва да подавам газ...нормално ли е?

     2. за колко време се самообучава кутията, как да сменя предавките - едно каране из града, каране София Варна или ......от Ноември 2017 до сега и е нужно още малко време :)

    Каквото и да ми отговорите обаче това няма да наруши удоволствието с което карам тази кола!!! Супер е!

     

     

     

     

    Привет пичове! 
    и аз имам проблема на колегата по т. 1 с тресенето в ниските, някой ако се е сблъсквал със същия проблем и го е отстранил моля да даде ноу-хау :) благодарско 🍺

×
×
  • Създай нов...