Jump to content

Georgi Ishkitiev

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Georgi Ishkitiev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2.2 i-cdti 2006'
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Затварям темата. След ходене на 3ма майстори, преглеждане на всички бушони, кабели и т.н. се оказа, че най-вероятно ми е повреден модула за дистанционното управление, който се намира във вратата, заедно с управлението на ел. стъкла и т.н. въпреки, че всички копчета по него си работиха без проблеми. За да сменя този модул трябва да се смени и имобилайзера. Но дори да взема имобилайзер и управлението от вратата, повечето такива на пазара за втора ръка са от коли внесени в Англия, а там има вероятност да са с друга версия и т.н. В край на сметка един "ключар" ми направи нов ключ с дистанционно, сложи ми някаква електроника във вратата и когато натисна отключване/заключване с дистанционното, лъже колата че се използва ключалката на вратата. С една дума - побългарихме го.
  2. Още не съм решил проблема с отключването и заключването. Но имаше проблем с температурата - смених 3 датчика за температура на двигателя, в последствие се оказа, че проблема е в слаба връзка на буксата за компютъра на колата (под жабката). 1-2 дни работи, 1-2 дни не работи.. или както си работи колата, в един момент губи връзка, лъже компютъра, че е -40 градуса, променя газовото и въздушно разпределение и двигателя започва да работи гадно. Най-вероятно заключването и отключването също е хлабава връзка някъде, понеже проработи за 1 ден после пак отказа..
  3. започвам да си мисля, че нещо по компютъра на колата не е наред. Малко преди да спре да работи дистанционното имах проблем с датчика за температура на двигателя. Понякога като запаля колата и тръгва на 1200 оборота, съответно и не се вижда, че загрява. Карам я 10-15мин, гася, паля и всичко се оправя. Стрелката си отива на средата, двигателя си работи на 800 оборота на празно. Закачих я на диагностика и датчика показва -3 градуса на студен двигател при температура на въздуха 27-28 градуса в помещението :). Смених датчика, уж се оправи и днеска паля и пак тръгва на 1200 оборота. Другата седмица ще ходя при някакъв майстор на имобилайзерите да ми оправи дистанционното и ако пак прави такива странни проблеми ще я карам в сервиз на Honda да видим какво ще кажат.
  4. Не е от батерията. Имаше един ден в който ту работеше, ту не.. на следващия ден изобщо не работеше и реших да сменя батерията. Свалих старата, измерих я - 2.8v.. не е фатално. Сложих нова и пак нищо не работеше. Реших че може да се е прецакал ключа - пробвах с другия и пак не стана. Като ми остане свободно време ще я закарам на някой ел. техник, но пак е хубаво да е някой със специализиран софтуер и опит най-вече. Иначе започва едно ровене тук и там.. едно оправят, друго развалят.
  5. Здравейте, от скоро съм собственик на Accord 2.2 i-cdti от 2006година. От няколко дни имам проблем с отключването и заключването от дистанционното (ключа). Смених батерията - не е от нея, пробвах с другия ключ - пак не става. Иначе си работи централното, когато го командвам от копчето на шофьорската врата няма проблеми, когато пускам през диагностиката (delphi) да оключва и заключва също няма проблеми. Но от дистанционното няма никаква връзка - нито мога да отключвам/заключвам нито да си отворя багажника с дистанционното. Предния ден бях забравил леко отворен прозореца на шофьорската седалка и малко я понаваля, но не мисля че е от това.. Имате ли някакви предположения от какво може да е ? На диагностиката не дава никакви грешки.
×
×
  • Създай нов...