Jump to content

ILoveTechno

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно ILoveTechno

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря и на двамата, помогнахте ми и поръчвам тези дни и другата седмица ще се занимаваш да инсталирам и закачам! В крайна сметка ще се спра на модела с блутут-а, да може по-спокойно и да водя разговори и ще гледма да пласирам микрофона някъде по-близо до главата.
  2. Благодаря! Раздуй малко за тази част с блутут-а и провеждането на разговори и как се случват нещата? Главното сте го разбрали, да. Искам качествен продукт, който не изкривява звука и да не е супер каприозно откъм флашки. FLAC е готината гъзарийка. Имам доста любими неща в такъв висок формат.
  3. За тази https://bgcaraudio.com/prodykti_usb-interfeisi_prodykt-1172.html ли става дума? Или ако не е тя, дай ми моделът на твоя, ако ти е удобно. :))) Момчета, благодаря за включването! Явно ще се откажа от китайската мултимедия. Мисля, че само една флашка ще ми свърши достатъчно добра работа.
  4. Колега, благодаря за препоръката. Все още остава молбата ми, ако някой може да даде препоръка за конкретен usb модел. В който да няма компромис с качеството на звука. Не ми е ясно при тях може ли управлението да става от волана?! GROM и WEFA гледам поддържат и FLAC формат, което всъщност е добро предимство и май не е никак лоша идея да държа на модел с такава опция, но имат почти двойна разлика в цената. GROM ли е най-доброто и качествено сред тези модели?
  5. Здравейте! Въпросът ще го разделя на две части. Става дума за Акорд дизел от 2007-а. 1) Интересуваме следната мултимедия: https://carmedia.bg/honda/70-617-10-honda-accord-7-navigaciya-android-101-wifi-akord.html#/28-konfiguraciya-66990lv_android_11_8_yadren_cpu_4gb_ram_64gb_rom_rds_px5 - Първото ми питане е може ли да се инсталира безпроблемно на дизеловите версии? Има много теми в интернет, а и в този форум, че пречат на климаторника. Разрешен ли е този проблем? Естествено, че те по телефона ще ми кажат, че може да се направи.. но де факто някой може ли да го потвърди от личен опит? - Ако отговорът отгоре е "да", то версия с 2 или 4 гб-та да избера? Искам гладка работа на навигацията и добра музика. Също така чета, че тези мултимедии прецакват качеството на саунда. 2) Друг вариант е да сложа само usb интерфейс за флашка към заводската версия на таблото. Предполагам инсталацията на това не е сложна? Блутут и разни тъпотии не ме интересуват. В колата искам да слушам музика само от собствена ми флашка, а не някоя случайно забърсана да щрака от телефона си. Препоръка за конкретен модел? Парите не ме интересуват, държа на качествен продукт. Благодаря предварително на всички отзовали се и следя темата с интерес.
×
×
  • Създай нов...