Jump to content

radkohondar

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от radkohondar

  1. Аз ще направя така или иначе застраховка. Преди да сложа БГ номерата. Реално обаче имам още 20 дни френска гражданска, защо пък да не ги използвам. В три различни области на кат се обадих, на едното място не бяха сигурни, а на другите две казаха, че щом стикера е валиден, значи няма проблем да се кара. Казаха ми също, че Френските автомобили всички си идвали с номерата и щом номерата са на тях значи са валидни. Относно транзитните номера, джамбаза каза, че може само постоянна регистрация да се сложи на тази кола.Аз мога и с платформа да я прибера, но реално има ли смисъл от нея като има валидни документи.
  2. То тук не става въпрос за оневиняване, въпроса ми беше мога ли да я докарам така на ход, понеже никога не съм го правил. Интересно ми е как има толкова много различни мнения, дори и тези на полицията.
  3. Общо взето да ви кажа всеки казва различно. Говорих и с приятели полицаи, един казва, че няма проблем, другия, че не знае. Явно никой не знае как е точно.
  4. Колата е внесена с автовоз.Французите са я продали на фирма автокъщата в Асеновград, те ми я продават на мен с договор, фактура, декларации. И да френските застраховки са на автомобила. Предполагам, че щом от КАТ казаха, че няма проблем значи не би трябвало да има.Края на Януари е влязла в Бг колата.
  5. Колеги обадих се днес в КАТ, казаха ми ако е валидна ГО френската и прегледа също, само да си взема винетка и да карам така да я придвижа, нямало проблем. БГ ГО ми казаха да направя за да мога да я регистрирам в кат. Казаха, че щам са валидни френските ГО и преглед и е с френските номера, може да се придвижва безпроблемно.Има 1 месец срок след закупуването да се регистрира с БГ номера. Това е инфо от днес
  6. Ами имам документи за покупко продажба от автокъщата, договори декларации, а БГ гражданска необходима ли е при положение, че френската е валидна и има зелена карта.
  7. Здравейте. Харесах си кола от автокъща в Асеновград. Колата е с Френски номера, които имат заплатена френска гражданска отговорност и френски преглед валидни за още няколко месеца. Въпроса Ми е мога ли на ход да си я докарам до София без да имам проблеми с камери и полицаи? Може ли да се шофира тази кола до Кат София? Благодаря ви предварително за отговорите
  8. А с тази неизправност мога ли да се движа нормално по пътищата? ЕВРО 1, защото вс коли по талон които са евро 1,2,3 автоматично влизали в тази категория, независимо вредните емисии само това ми обясни
  9. Това е колата за която говоря, взех я за дядо ми на село, но вижте какво пише в прегледа. Нямам идея какво е това, а и нещо не ми обясниха от пункта.
  10. Явно не е така вече колеги. Тръгваш си без преглед и на късмет ако не те хванат до ГТП-то. Поне в Кат нищо не ми дадоха и ми казаха, че нямам преглед да си направя. Попитах ги ако ме спрат? Те ми казаха едва ли ще те спрат 😀 Не знам това дали е нормално
  11. Здравейте. Днес регистрирах кола нов внос, внос от Италия. Оказа се, че колата няма технически преглед и се наложи след поставянето на номерата да измина 4 км. Без технически преглед за да стигна до такъв пункт. В КАТ жената ми каза, че не би трябвало да има проблем дори да ме спрат за проверка. Въпроса ви е възможно ли е някоя камера да ме е заснела без преглед и да очаквам ли нещо? Благодаря ви за отговорите предварително колеги
  12. Когато става въпрос за 20-25м. Е ясно колега. но когато светне жтото 2-3 метра пред стоп линията и с ограничението да си, няма кяк да спреш преди нея със сигурност. За такава ситуация говоря аз, че като се случи по-добрия вариант не е ле да се премине или де да знам, аз шофирам отскоро за това питам зе вашите мнения.
  13. То там е въпроса, че със сигурност след като ще шофирам всеки ден в София, все някъде пак ще се случи същата ситуация, просто след това леко се панирам, че е възможно да ме глобят, а рено понякога нямаме избор и минаваме просто няма как да спрем на секундата.
  14. Колеги, имам следното питане. Понеже шофирам от около година и шофирам и в София (от провинцията съм), последните няколко дни ми се случи 2 пъти малко преди кръстовището, 2-3 метра да светне жълто , но аз за да не ме нацелят отзад минах. Знам, че не е правилно, но пък и нали ако се създава опаснотст за птп трябва да преминеш. Случва ли ви се и глобяват ли за нещо такова?
×
×
  • Създай нов...