Jump to content

nikskywalker

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно nikskywalker

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте отново! Издирвам такава хонда вече около 3 месеца и нямам успех. Харесах няколко коли, но все някой ме изпреварва. Следя обявите и звъня още в деня, когато са качени в интернет, но някак си преди мен вече са се обадили 3-4 човека. Явно има огромно търсене. Случайно някой да си продава хондата. Търси се Автоматик, 1999-2001 г., да е с подлакътници и да има шибидах. Благодаря!
  2. Супер! На Горубляне сега има две ЦРВ-та - едно синьо от първите и едно сиво фейслифт. И двете са в автокъщите под моста. Аз обаче гледам да я взема от човек, понеже в автокъщата не мога да я пробвам. Наскоро ми разказаха една история за един автомобил, купен от Драгичево и след като са закарали колата на канал се е оказала, че е горяла.
  3. Бих се радвал! Много благодаря! От София съм, квартал Дружба 2. Честно казано втора генерация не ми харесват на външен вид. Най-много ми допада фейслифта на първа генерация от 1999-2002 г. Интересното е, че в интернет ми излизат по-читави екземпляри на модели като вашия от 1995-1999 г. При фейслифта ми излизат някои неща, които според мен са предимства, но не съм много запознат. Харесва ми, че при фейслифта имат шибидах, на тези по-старите досега не съм видял да има такива. Сигурно има и други обновления.
  4. Здравейте отново! Продадох горе споменатата Тойота и официално съм пешеходец. Издирването на CRV май ще продължи дълго, понеже не пускат нищо интересно на пазара. Случайно някой да си продава ЦРВ-то п.п. По-горе поясних, че мога да закупя едно црв автоматик. Оказа се, че задните калници са били изгнили и са ги пребоядисвали, като дори не са уцелили боята, така че се отказах от въпросния автомобил.
  5. Благодаря за коментара! Не искам да Ви притеснявам излишно!
  6. Благодаря много за коментарите! Относно въпросната Хонда, която мога да взема, собственикът каза, че газовата уредба е монтирана преди няколко месеца. Самата уредба е била преди това в друг автомобил и впоследствие е сложена на Ходата. По тази причина газта все още не е вписана в талона. Ще се опитам да взема някой мастор с мен, когато отиваме на оглед и ще преговарям да я закараме до сервиз. За клапаните уж съвсем скоро са регулирани, според продавача. Все пак човекът едва ли би позволил да се проверят клапаните преди да се закупи автомобилът. Ще погледна и бутилката на колко години е, че скоро ми се наложи на тойотата да сменявам и заминаха 250 лв за нова. Това, че продавачът не знае какъв е разходът на газ е странно, но ако наистина съвсем скоро е сложил газовата може и да не е отчел разхода, евентуално. Относно шофирането градско спрямо извънградско в проценти. Определено ще се кара повече градско, например: 70 % градско, 30 % извънградско. Все пак вече реших да потърся автоматик, пък каквото излезе. Благодаря отново!
  7. Благодаря за отговорите Ви! Причината да търся джип до голяма степен е свързана с работата ми, но също така и с хобито, което практикувам. Аз съм археолог и често провеждам разкопки из някои чукари, където досега съм ходил с тойотата, но съм имал и доста проблеми, тъй като колата е ниска. Относно хобито ми, често обикалям по планините и редовно ми се случва да попадна на черен път. Може да добавя и още няколко неща, които ме дърпат към CR-V-то: освен, че ми харесва как изглежда отвън (говоря за фейслифта), отвътре също впечатлява окото, а ми допада и салона; много ми харесва идеята газовата бутилка да е скрита, а не както е при повечето автомобили - да има "бидон за зеле" в багажника; допадат ми още - наличието на голям шибидах, масичка за къмпинг в багажника и други.
  8. Благодаря за отговорите Ви! Причината да търся джип до голяма степен е свързана с работата ми, но също така и с хобито, което практикувам. Аз съм археолог и често провеждам разкопки из някои чукари, където досега съм ходил с тойотата, но съм имал и доста проблеми, тъй като колата е ниска. Относно хобито ми, често обикалям по планините и редовно ми се случва да попадна на черен път.
  9. Здравейте! Казвам се Николай и обмислям закупуване на Honda CR-V 147 к.с., по възможност на газ. Съжалявам, че Ви притеснявам и отварям нова тема по този въпрос, но въпреки ровенето във форума с часове, не успях да открия отговори на всичките въпроси, които имам. Благодаря Ви предварително! Ще започна с това, че карам Toyota Celica 1.8 с газов инжекцион, която ми харчи около 12 градско в София. Продавам въпросния автомобил, защото възнамерявам да премина на джип. Спрял съм се на CR-V 147 к.с. по няколко причини, най-вече защото попада в ценовите ми възможности и изглежда много по-добре от останалите джипове в този клас. Знам за проблемите с клапаните и нуждата от извършването на реглаж редовно, ако колата е на газ. Посъветваха ме да закупя такава на бензин и впоследствие да монтирам газова уредба, за да следя по-добре нещата. Все пак, на пазара има и доста опции с вече монтирани газови инжекциони, които хващат моето внимание. Имам няколко основни колебания, които се базират най-вече на разхода на гориво. Първият главен проблем е дали да търся Хонда с ръчни скорости, или такава с автоматични? Напоследък започнах да наклонявам везните в полза на автоматика, но ме притеснява разходът. Тъй като сегашният ми автомобил харчи около 12 газ градско и 10 газ извънградско, трудно бих преглътнал да премина на автомобил, който ще ми харчи над 15 газ градско. Разбира се ми е ясно, че Хондата ще харчи повече, понеже е джип. В случай, че Honda CR-V 147 к.с. автоматик на газ харчи 13.5-14 градско, ще е напълно добре за моите възможности. Тук идва и основното ми питане - какъв разход дават такива Хонди? (видях само няколко коментара във форума и имам нужда от повече информация). Съответно може да споделите и разход на ръчни скорости. Имам възможност да закупя Honda CR-V 147 к.с. автоматик с газов инжекцион Lovato, но собственикът каза, че не знае какъв разход дава автомобилът. Все пак не съм се отказал и от Honda с ръчни скорости, особено ако разходът ѝ е по-нисък. При автоматикът ме блазни опцията за автопилот, тъй като често карам извън града и би било голямо удобство. Също така, използвам горепосочената Тойота вече 5 години и след по-дълго шофиране редовно изпитвам болки в дясното рамо. Отново се извинявам за притеснението! Надявам се Вашите отговори да ми помогнат да закупя Honda CR-V и да стана пълноправен член на форума! Благодаря!
×
×
  • Създай нов...