Jump to content

noble_17

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно noble_17

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте. Поставям тук понеже темата е за Инсайт - днес докато карам колата, светна лампата ИМА и батерия. Спря да ползва батерията. Преди време пак ми светна ИМА и се оказа че батерията прегряла, но продължи да ми работи, изчистихме лампата. Възможна причина - седяла е на открит паркинг в жегата твърде дълго време. Днес също седя на паркинг на работа в жегата. Въпроса ми е - толкова ли да капризни тези батерии, не са ли направени да издържат на известни температури? Ще видим утре сутринта ще запали ли... А лятото едва сега започва с големите жеги.
  2. Ами смятам да я карам поне още 3 години с тази батерия, надявам се и повече да издържи. Иначе засега няма проблем, наистина се усеща, че батерията работи Дано се окаже читава.
  3. Относно Grid recharger, каза ми че най-много 2 седмици да издържи, имах останал капацитет 23% .
  4. Вчера човека от Русе смени батерията с нова. 2100 лв батерия. Разликата е огромна За 5 часа стана на всичко. Написа ми и гаранция за 3 г или 100 хил км. Лично аз го препоръчвам Пламен. Ако някой има нужда, мога да му дам телефона.
  5. Ще се свържа с човека в Русе да видим какво ще се прави. Ама смятам засега да я карам така, щом може още да издържи. Иначе благодаря на всички за съветите
  6. А рециклирал ли си/сменял ли си батерията? Как вървят цените?
  7. Здравейте, Отскоро карам Хонда Инсайт 2010г. Докато беше по-топло времето разхода на гориво беше доста приличен - до 5.8/100 градско и батерията се зареждаше без проблем. Тези дни обаче ми светна IMA докато карах следобед в града, но след като паркирах да пазарувам и запалих отново, вече не светеше. Чудя се дали студеното време се отразява на работата на батерията. Дали не й е дошло времето и започват проблемите с тази батерия? Замислям се евентуално за рециклиране на батерията ама незнам как върви като цена. Във Варна живея, но съм чувал, че и в Русе рециклират. Някой има ли опит с подобен проблем, колко се плаща за удоволствието?
×
×
  • Създай нов...