Jump to content

Gubo

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Gubo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda HR-V (Gh) 1.6 i 16V 4WD (5 dr) (124 CP)
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv,Perushtica

Последни посетители

364 профилни разглеждания
  1. О така е! Съгласен съм! Това ще правя. Сега имам време да го правя.
  2. Благодаря! CR-V 1беше преди 4г. забравил съм, а и колата е поддъраше много читав майстор. Имах му пълно доверие защото 7г. е обслужваше перфектно. Оставях е, плащах и карах безпроблемен автомобил.
  3. Успях да намеря огледала. 300лв. и то в моя цвят. Момче от Смолян и се азбрахме и за други части. Има и барче-подлакътник, но бях втрещен от цената 200лв. Оказва се, че са кът и скъпи. Ще търся от универсалните , защото си е удоволствие да се облегнеш.....Имам питане относно две неща...1--- става ли спойлер на тавана за моя модел...2000г., 1.6, 124кс. на цдена 130лв. Ако може , има ли някакви особености при монтажа. 2--- Искам да си поддържам колата в добро състояние , а двигатела ми е след основен ремонт. Минали са около 5000км. и след изчетените информации за маслото съм в чуденка , какво да избера най-правилно. Диференциял и скорости.Моля за помощт.
  4. Благодаря! А има ли разлика в огледалоата. От 3 врати, английска версия? Видях няколко хрв-та за части, но триврати или с десен волан!
  5. Благодаря!!! Да ви се връща!!!
  6. Благодаря за отговорите. Бях ги чел преди няколко дена. Ще е покрам известно време.За сега се държи прилично. На първо време ще сменя двата филтъра на газта. От старата хонда цр-в си бях наложил смяната им на 5-6000км. максимум. Страшни неща излизаха!!!!В петък ще е водя за смяна на талона и официално вече да е моя!!! Имам приятел, който слага газови уредби от години. Ще му е закарам , за да направим пълна диагностика. Предишния газаджия е монтирал кадърно, но от тогава свети чека постоянно. Според него можело да се оправи, но......еди какво си,....еди що си!!! Мисля , че просто не му се е занимавало. А и чичи Наско не е караше много. За 9 г. е навъртял към 75000км. по негови писания. Водена е цялата сервизна история. Предполагал , че са го обедили да не се занимава излишно. В интерес на истината , за сега двигатела работи добре. Има сълзене на капака на клапаните и смятам , мкато се постопли да го оправя и да проверя клапаните. Също така заден дясен фар е напукан и лепен. Държи, но искам да го сменя. Двете странични огледала са били обект на съседски инвазии!!!! То пред блоковете си е тиха война за паркиране!!! Щом се пооправи времето, ще ги огледам по-качествено, но май и те , ще са за подмяна! Ако има някой колега с въпросните части , ще съм благодарен да се разберем!
  7. Gubo

    Още едно Хр-в!!!

    Привет на всички и за много години!!! Нов член в клуба! Днес се сдобих с Хонда хр-в 1 5вр. 124кс. 2000г , 243000км. с газов инжекцион от 2013г. Като бивш собственик на Цр-в 1 , изобще не се замислих , щом приятел спомена за хондата на баща му. Лека му пръст на човека, но се е грижил с любов за машинката. Има си и забележки и проблеми, но в цял план е много добра, стегната със запазен салон, 4 гуми на около 300 км. и работещи всички системи. Преди празниците ме остави нисана, който се държеше достойно за 25г. стаж и оправията му не си заслужава. Живея в една вилна зона и всеки дем крам по черен път с дупки и наклон около 3 км. Нисана се справяше, но няколко комшии си карат Харвитата и не се церемонят!!! Благородно им завиждах до ....днес!!! Изчетох доста информация, мнения и болежки. Тук виждам една задружна общност, която се подкрепя и помага без обиди, заяждания и нападки. Това е рядкост в повеето такива форуми. Надявам се да се запази и в бъдеще добрия тон и човечноста! Днес , когато си е прибирах забелязах, че до 60-80км. си набира и върви идеално, но после няма толкова мошност. Мъчи се и на бензин. Опитах и скоростно и плавно набиране. Отново на теси километри вижда зор. Четох за тези проблеми и виновника в повечето случаи е задръстен катализатор. Двигателя е ремонтиран основно педи около 5000км. Всичко е сменено по него и се държи идеално освен този проблем. Газта е със сменани филтри и то редовно. Човека си е описвал всичи ремонто от покупката и през 2013г. Сменял е всичко редовно и е оправял всички проблеми през годините. За това мисля , че виновника ще е катализатора. Моля за мнения и помощ!!! Блаагодаря предварително и ето малко снимки!!!
×
×
  • Създай нов...