Jump to content

NDK1

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

Всичко публикувано от NDK1

  1. Здравейте. Видях в една стара тема едно ваше мнение, за газификация на  Honda CRV с новия 2.4 Earth dreams мотор 2016г. Там пишете, че не сте газифицирали до момента, но темата е от 2020г. Успяхте ли междувремено да сложите успешно газ на този мотор, че се сдобих с такава и се чудя? 

     

     

  2. Да аз съм, човека и отново ти благодаря за полезната информация...Ще си запиша час и ще отида до Бултрако да видя какво ще кажат.
  3. Не съм ходил още, но мисля да запиша един час... Няма проблем за автомобила, но това важи само за CVT кутия в комбинация с Еarth Dreams мотора. Проблема идва от там, че като се включи D , оборотите падат с 200 и се получава въпросната вибрация(поне така четох из Щатските форуми). До колкото знам 2013 не е с CVT и този мотор...
  4. Открих ифо за проблема, благодарение на колега от фейсбук групата. Касае се за необходимост от ъпдейт на софтуера, за което има сервизен бюлетин. https://m.youtube.com/watch?v=dFdbSG-jS5k&feature=youtu.be
  5. Здравейте колеги! От 1 седмца карам CRV от 2016 година с CVT кутия и ми прави впечатление, че на D скорост, при спрял автомобил има лека вибрация. Вибрацията се усеща само при загрял двигател и на място когато колата е на D. Освен това забелелязвам, че при преминаване от N на D, оборотите леко падат(не знам дали има връзка с вибрацията). Иначе всичко си работи плавно и без тласъци и шумове. Маслото е сменено. Може ли някой със същия автомобил да каже при него така ли е и дали е нормално това?
×
×
  • Създай нов...