Jump to content

IIradoII

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно IIradoII

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda cr-v
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Pleven

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колега номера в профила дали ти е актуален ,опитвам се да се свържа с теб за няколко въпроса ,първия опит без сигнал вторият никой не вдигна.
  2. Майстора каза ,че го оставя по хлабави за да намали риска от затягане и прегаряне заради газта . Да се има в предвид ,че шума от клипа е брутално по силен от на живо . 10/40 е маслото диванол. Ходих при майстор с опит с хинди каза ако ги направи на долни граници ще замърка и няма нищо притеснително в звука в момента. Той също потвърди ,че по добре да тракат леко от колкото да прегори клапан. За сега я оставям така след 6к километра ще регулирам на нова на минималните стойности като мисля по следващия реглаж да е след 10к макс
  3. На тихи и обороти има вибрация 730 на 900 вибрацията изчезва или се свежда до минимум в рамките на нормалното.
  4. https://youtube.com/shorts/k9ZKVHXfymk?feature=share Автомобила е на газ слагана преди 6 години.
  5. Здравейте колеги. От скоро съм собственик на Хонда црв 2000 година 147 коня. Двигателя ми е доста шумен правих на два пъти прословутия реглаж на клапаните ,при майстор не съм се учил сам!! Първия път 15 на 25 втория път 15-20 . Звука леко се изчисти но все още работи като френски дизел hdi докато е студен се чува повече и така да се каже по метален звук като загрее е по плътен и тих. Държи ми около 730 оборота стабилно +-10 мощност има .до сега не съм карал автомобил с делко и механични клапани , звука ми наподобява малко на лада нива. Преди да я закупя може би съвпадение но всички 147 коня които гледах бяха със същия или подобен звук 5 на брой двете 128 които гледах работеха като часовник. Моля някой който е запознат да удари рамо какво да правя като ремонт. Звука не прилича на лагери или бутални болтове твърде" ситен " е и на често в смисъл няма паузата като на цял ход на буталото. Махах лулите една по една но промяна в звука няма. Прилагам клип , звука е малко пресилен така да се каже но се чува. . Ще съм адски благодарен ,ако някой успее да ме насочи към отговор на проблема.
×
×
  • Създай нов...