Jump to content

Joe91

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Joe91

  1. ceco_accord Опитах се да го почистя както обясни, но явно номера е изтрит. Благодаря за съвета. Honda_Z Автомобилът е 7ма генерация, 2.2 дизел 2004 година. На блока стои само кода на двигателя N22A1, без 7 цифреният номер под него.
  2. Да, всичко отговаря на написаното на табелката, но ми казват от КАТ, че това нямало значение...трябвало да има номер и на двигателя.
  3. Привет, колеги! След няколко огледа на Accord, в началото на седмицата направих своят избор. Автомобилът закупих от частно лице, регистриран в БГ. Вчера реших да си прехвърля талоните на мое име и там започнаха мъките... В талоните има написан сериен номер на двигателя, а на блока е наличен само кода на двигателя. Говорих със старият собственик, като той отрича да е правил каквото и да е ремонти и каза, че най-вероятно е корозирал номера. Опитах се да почистя мястото, но няма и следа от номер. Тук идва въпросът как така, не е корозирал и кода на двигателя? От КАТ отказват да го регистрират. Обясниха ми, че ако автомобилът при първа регистрация е бил без номер на двигателя не е проблем, но в случаят няма как да мине проверка, понеже в талона има номер. Друг вариант който ми посочиха от КАТ е досъдебно производство... Моля за мнение, ако някой е имал подобна ситуация дали има решение на проблема и какво е то?
×
×
  • Създай нов...