Jump to content

Kluk

Фен
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kluk

  1. Привет!!!Сменя еку с работещ имобилаизер и обучаване и всичко се оправя.
  2. Ще я закарам.С кой трябва да говоря.
  3. Ако се наложи ще я докарам.Като няма тук кой да я оправи. Не искам да пускам 1000 теми.Чисто и просто търся кой може да ми помогне с този проблем. Ходих при местния ключар.Махна имото на новото еку ,което взех.И пак проблема си остава.Всеки вдига рамене и до там. 2 месеца ще станат кой ли не съм питал. Ем що то била Хонда иииии незнаели,ако беше голф няма ядове.
  4. Ммммм преглеждах ел.инстолацията не видях нищо пипано.Само е изключена едната букса на четеца .За да не светва на таблото ключът.
  5. Може ли по номер на рама да се провери, какъв трябва да е номера на екуто. И ако да.Екуто с кои други номера може да се замени.
  6. И така след смяната на еку обучаване . Продължава да записва тези грешки
  7. За това питам тук.Ходех в 5 -6 сервиза да питам и някой да ми каже с точност.Но всичките ми казаха търси някой хондаджя.
  8. Копм ,патрон с ключовете, четеца на имото и някой майстор да обучи ? Друго да търся ли?
  9. 6-7 грешки за автоматичната трансмисия a b c d соленоиди и температура на маслото на кутията
  10. Не мисля колега. Съеситителя нов (поне на пръв паглед се усеща)занимавам се с коли от 10 години Второ кой бе се занимавал с еку от автомат при положение че има бонлук от компове за ръчка
  11. Здравейте Има следния проблем.Колата е црв 2 ген. 2.0 150 Колата е била с автоматична трансмисия и най веротно нашите авто джамбази са й сложили ръчна.Може ли да се оправи софтуерно или със смяна на комп ,за да може компа да не търси кутията.Колата върви ,няма проблеми само свети чек.
×
×
  • Създай нов...