Jump to content

loos

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от loos

  1. Имам въпрос. Освен, че са здрави коли, което е видимо от горната снимка, кое ги кара да държат цени от 5-6-7 хиляди лева? Обикалям и разглеждам автомобили в средно и под средно външно състояние, и не разбирам.
  2. Избрах Хрв, защото е по-компактна, обикновено ще пътувам сам, дългата база, за повече място в багажника. Црв ми е непотребно голямо, а и като се има предвид, че ще ми е първа кола, по проблемна, докато свикна с габаритите и управлението.
  3. Знам, че няма как да се размина със смяна на консумативите, тях съм ги предвидил в бюджета, но извън него трябваше да вкарам поне 2К, за да добие някакъв вид тази кола, нещо, което не мисля, че си струва.
  4. Това за войнишкото канче е цитат от думите на консултанта, който ми помогна с огледа. Това, разбира се, е допълнение към всички останали проблеми, като се започне с двигателя, който беше целият омазан в масло, фарове за смяна, неработещ мотор на шофьорския прозорец, счупена дръжка на вратата, гуми, с които не мога да стигна до София и кой знае колко още невидими проблеми. На мен ми трябва кола за каране, не реставрационен проект, особено за тези пари. Урокът е вече научен, затова ще се оглеждам за кола от собственик.
  5. Не очаквам от 20 годишна кола да е перфектна, но за 5,300 лв. трябва поне да е прилична.
  6. Тази монтанската дори не я гледах, защото търся Хонда с по-мощния двигател.
  7. Първи сблъсък с родните автотърговци, първа греда и поредни пари, хвърлени на вятъра! Харесах кола по обява, чиито снимки показваха хубава, изпъната Хонда без много забележки по купето и интериора, проверих реалните километри, при които се оказа, че километража беше леко "върнат", но не много грубо, та се ядваше и затова наех едно много свястно момче от консултантска фирма, да я погледнем. Колата е в провинцията, недалеч от София и подлъган от обещаващото състояние на колата, реших, че си струва да поема риска. При пристигането си, насреща ми се оказа една тотално приключила кола, която, впрочем се продава в момента за 5,3К, с ламарини, очукани като войнишко канче, нищо работещо, нулев грайфер на гумите и пушеща като дърта циганка, дори паяжините по нея не бяха обрали. Разбира се не се стигна изобщо до пазарлък, но изгубих едни 5 часа в път, стотина лева, разочаровах се, и това, защото разни шмекери са решили да си поиграят с фотошоп.
  8. Много благодаря за съветите! Като возия няма как да знам дали ми пасва, имам идея от отзивите и ревютата, но като визия много ми харесва, особено тази преди фейслифта. От няколко месеца следя обявите и стигнах до извода, че от собственик трудно ще си намеря читава кола, защото очевидно Хондичките си ги харесват и поддържат, а за да ги пуснат на пазара трябва да са наистина зле. Харесал съм си една и живот и здраве, ако имам късмет, другата седмица може да съм нов член в клуба.
  9. loos

    Първа кола Hr-v 1

    Здравейте, решил съм да си взема Hr-v, 1 серия, 124к.с., 5 врати, но понеже ще ми е първа кола, моля за съвет форумните разбирачи, какви са обичайните изненади, които мога да очаквам. Благодаря и поздрави!
×
×
  • Създай нов...