Jump to content

Rosen TK

Новак
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Rosen TK

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда ЦРВ 1ва генерация
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол
  1. Ако видиш въпроса ми в самото начало, ще разбереш, че всъщност съм запитал, точно това което ме интересува :) Както казах, благодаря за инфото на всички. Утре ще се свържа с фирмата за да получа повече информация за продаваните от тях катализатори. Между другото, скоро ще разпродавам цялата на части, вероятно. Ако има заинтересовани-да заповядат.
  2. А стигнахме по същество, след ластиците Мерси отново.
  3. Нищо не очаквам. Затова и събирам някаква информация, колкото и повърхностна да е тя. Най-лесно ми е да сваля и цепна така да оферирам. В България 3/4 от нерегистрираните "търговци" с които съм имал вземане даване в различни сфери са чисти ментаци, Няои намазаха, някои се плъзнаха. Това е много дразнещо. Моята идея е да разбера какво имам всъщност на мястото на катализатора, и затова и писах тука. Благодаря за помощта. Останалото аз ще го направя :Д
  4. Колата е с десен волан, докарана от ЮК. Според мен няма гаранция, че стоковите катализатори са навсякъде един и същи модел. Но може - аз не намерих еднозначен отговор в нета.
  5. Благодаря за отговорите Аз намерих на кой прилича външно /Печката го сподели вече/. Ама за да отпаднат всякакви въпросителни ще го смъкна и ще го сцепя...може би. Благодаря отново. Сега имам и Нисан Екс-трейл, и той като Хондата ми е на газ, но е много зле с емисиите, въпреки по-новата му година. Както и да е. Благодаря отново. Ако има някой какво да хвърли още по въпроса-добре е дошъл А, например цена на изкупуване на този тип катализатор. Днес правих запитване насам натам и варираме от 150 с които избухна един манго с много лъскав сайт, до 700.
  6. Добре, по какво става ясно? В нета намирам за продан катализатори със същия дизайн. Моля, осветли неразбиращия, защото само "Сменен е" нищо не значи. Благодаря
  7. Здравете. Вчера един спец ми заяви, че ми е сменян катализатора, т.е. не е с оригиналния си такъв. Изпратих му снимките които прилагам и тук. Ще се радвам да ме светнете по какво се разбира. И ако е сменен с какво е сменен - празна опаковка, нов катализатор, заместител на катализатор...? Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...