Jump to content

spikerrbg

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

spikerrbg last won the day on Юли 12 2021

spikerrbg had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно spikerrbg

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей колега. Много ти благодаря за информацията всичко е точно и ясно. Ще последвам твойте съвети. Много си прав, трябваше да я закарам на сервиз и тогава да реша дали да я взимам, а не да вярвам на празни приказки. То вече на никой да не вярваш. Благодаря отново за добрите съвети. Писах тук за да може и други хора да не се опрарят от тази автокъща.
  2. Здравей колега. Колата е с два ключа и двата работят. Ясно е че няма да е перфектна, но тука не става въпрос да вземеш кола и да нелееш още хиляда лева тука става въпрос за 4 хиляди. Не знам ти какви коли си продавал, но когато аз продавам кола дори да има нещо за сменя го оправям и тогава я пускам за продаване. А за другите неща не съм я карал в сервиз за това така стана, а пък и не вярвам ако им бях казал да се навият след като знаят в какво състояние е. На диагностика нищо не излиза. А течове и работа на двигатела с добавки никога няма да разбереш какво става лично на дизеловата хонда си слагам двутактово бездимно масло и толкова тих става двигатела, че ще кажеш тя от магазина не е работила толкова тихо и стаблино. Тука не става и въпрос за марката, става въпрос, че някой друг с друга марка примерно хонда може да изгори.
  3. Здравейте. Искам да защитя и други хора да не пострадат. Автокъщата Auto Mania Italia с. Драгичево. Продаде ми 118 e87 на негов приятел за 5500лв закарах в сервиз за ремонт, хората ми казаха, че колата е в окаяно състояние и ремонта излиза за 2860лв. и отделно 400лв за рейка. Смяна на демфер съединител комплект 1720лв. Смяна на тампони на двигателя 320лв. Смяна тампон на скоростна кутия 36лв. Смяна на капак клапани 130лв Смяна гарнитура вакуум помпа 20лв. Предни два амортисьора тръгнали 400лв. Тампон макферсон 100лв. и още. От 10 кладенеца вода ще ви изкара за да ви каже колко е хубава колата. Блъска ги с добавки за теч на масло и добавки за двигател и като добавката свърши се хващате за главата. Като им се обадиш да им кажеш какво са ти продали и се оправдават, че не знаели, а за 100км няма как съединителя да отиде, на се скъсат тампоните на двигателя да иде и рейката и т.н Добре че рейката не затегна по пътя инаще тях да съм в някоя канафка.
×
×
  • Създай нов...