Jump to content

dess.sokolov

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dess.sokolov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1.8i 140 bhp 2008 5 door
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря ви приятели. Ще пиша когато има напредък по темата. Хубав ден на всички.
  2. Все още е в гаранция. Интересното е че проблема започна да се появява в летния сезон и след ремонт на предницата, носачи, биалети, амортисьори и прочие. Това ме навежда на мисълта, че или има сензори, следящи полужението на ходовата част, които имат нужда от настройка, или има проблем с връзката на моторчето (замърсяване, разхлабване на връзките, амортизация) или последното е самия EPS модул да прави проблеми. Поръчах си един EPS модул, 2-ра ръка, ако се наложи да бъде сменен и ще търся някой из Пловдив , който да може да се оправи с проблема.
  3. Здравейте, исках да се обърна към вас със следния проблем: При запалване на мотора се появява индикацията за грешка в EPS системата. Когато потегля и оборотите стигнат до към 1.8к - 2к системата се активира и заработва нормално, валанът си става лек и така до следващото палене на колата. Погледнах в упътването, а там казват само, че ако проблемът не изчезне след потегляне да се закара на оторизиран сервиз. Много ще съм благодарен ако ме насочите към човек, който се занимава с такива електрически рейки в Пловдив или пък възможно решение на проблема.
  4. Благодаря ви за информацията. Намерих часта която ми трябва. Ако разполагам с OBD четец възможно ли е да се направи ресетването на SRS модула, за да започне да си работи с новата периферия ? Или ще трябва да се кара на сервиз който разполага с професионална апаратура за тази цел ?
  5. Здравейте приятели, В края на миналата година си купих сивик 1.8 бензин (2008), 5 врати хечбек. Остана ми да оправя няколко неща по него, две от които са важни. При ходене за диагностика на airbag системата се оказа че модула на цяло липсва. Бих желал да си възстановя системата да си работи нормално и да не ми показва постоянна грешка на таблото. От Хонда Пловдив ми казаха, че модула е около 1200лв и отказаха да ми кажат какъв е продуктовия номер на изделието. Интересуват не няколко неща: 1. как да избера правилния модул 2. къде се намира за да си го сменя 3. и какво е необходимо за да запозная модула с останалата част от системата на колата Ако изпускам нещо бих бил благодарен да ме поправите. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...