Jump to content

bezimenen

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bezimenen

  1. А може ли нещо от топлината да се нагрява и да прави парчетата? Клапите мисля, че си работят. Проблема става като работи парното към 2 часа. Държа го винаги на Hight. После като изстине започва да си духа нормално.
  2. Оказа се, че проблема си е наличен. Когато работи малко повече време парното се получава проблема. После на другата сутрин си духа добре. Махнах филтъра и пак силната струя напира в местото за филтъра. От духалките много слаба струя остава. Някави насоки?
  3. Сутринта свалих филтъра и се оправи проблема. Съответно пак го върнах. Доволен съм, че се оправи, но и съм любопитен защо се получи така. Благодаря ти за помощта:)
  4. Здравейте, Нещо въздуха не достига до местата за излизане. Излиза през филтъра (до там достига). Каква може да е причината? Колата е 1.8 бензин 2006 г.
  5. Здравейте, Счупи ми се капачката за наливане на маслото на двигателя. Паднало е парченце в маслото. Има ли опасност? Колата е 1.8 сивик 8 ген. И ако някой е от Пловдив и има капачка да казва:) Благодаря!
×
×
  • Създай нов...