Jump to content

Gergi762

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Gergi762

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V 1
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. След регулиране на клапаните и смяна на свещи,дистрибуторна капачка и палец колата вече е ок. Не е пипано стъпковото моторче или кавото и да е друго. Благодаря на всички включили се в темата.
  2. Това което съм врътнал и в последствие върнал в предишното положение е преди да пиша във форума. Колата е на баща ми и е далеч от мен,така че още нищо не мога да правя по нея. Благодаря ти за помощта и не ми отговаряй ако те натоварвам по някакъв начин.
  3. Не това. Под жилото на газта,то е като стопорче с вътрешен шестограм и се законтря с гайка ф5. Белязано е с боя.
  4. Има газ.Но проблема го има и на бензин. Как да е бутан TPS,пръскал съм буксите с контакт спрей,друго не. Някой знае ли читав майстор в Плевен да ми направи диагностика?
  5. За тези датчици говоря. Мап сензора и ТП сензора. Дали проблема с тресенето и мощноста не идва оттам
  6. Намерих го стъпковия мотор и ще го промия. На същия колектор има два датчика. Този от горе предполагам мери налягането на въздуха в колектора (поне така го пишат по магазините),но този пред стъпковия мотор за какво е? Температура на въздуха може би?
  7. Клапани не са проверявани. Стъпково моторче не е чистено. Къде се намира то,тъй като не можах да го видя на пръв оглед. Странно е че колата понякога върви много добре и без да се пипа нищо започва да тресе. Къде е дросела?
  8. Здравейте. Баща ми има проблем с Хондата си 95 година,128 коня бензин -газ. Оборотите на празен ход са много ниски,понякога върви много добре,понякога притриса по време на движение,сякаш е на три цилиндъра. Опитах да и вдигна малко оборотите от болчето на жилото на газта,но не се получи. Тогава започна пък ту да е добре,ту да ги вдига много. Има един датчик на налягането на входящия въздух, може ли от него да притриса по време на движение? Не съм наясно с японските автомобили,та ако може някой насоки.
  9. След смяна на комутатора и бобината,проблема е решен.
  10. Новата бобина дойде с пружина.
  11. Утре или в други ден ще я получа,но на снимката от където я поръчах си е с пружина. Ще споделя след получаване.
  12. Какво да е състоянието на пружината на нова бубина?
  13. Купих си вече комутатор и бобина и ще ги сменя. Дано да е проблема в някой от тях,а не някой от датчиците. Другите неща са в добро състояние,но винаги мога да ги сменя. В събота ще монтирам,пък ще видим.
×
×
  • Създай нов...