Jump to content

Иво Рус

Фен
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Иво Рус

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благораря за линковете. Ще почета, явно имам нужда. За газова- не мисля да слагам. Карам малко последните години и не виждам смисъл. И на HRV-то не съм слагал. За волана и аз се позачудих... Видях че е шита естествена кожа. Предположих, че се износва по бързо от стандартните. Сега започвам да търся сериозно и не съм огледал още кое кога се износва, протрива и издава ориентировъчно километрите на колата...
  2. Здравейте, Карам HRV и смятам да го сменям със CR-V 2-ра генерация. Попарнах на следната обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=3&slink=inwasm&f1=1 Минах днес да огледам колата. На снимката на задната врата на колата се вижда, че е без резервна гума. Няма място за закачане на такава. Тя си е в багажника. Това някакво нестандартно изпълнение ли е или има и такива модели? Дисплея с музика и навигация е на Италиански. Не го разбирам този език. Може ли да се настрои стандартно ( без ходене по сервизи) на английски, Български ... Има ли навигация за България. И въобще, като видите обявата какво ви прави впечетление, ( знам че по снимки сериозна оценка не може да се прави) върху какво да си насоча вниманието. Не успях да намеря никаде списък с екстрите които има този модел. Виждам кожа, навигация, шибидах. Те не са особено съществени за мен. Има ли и други разлики спрямо модела без тях. Ще съм благодарен на всяко мнение!
×
×
  • Създай нов...