Jump to content

Stefan Cheshmedzhiev

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Stefan Cheshmedzhiev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord - 2.2 i-DTEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Казанлък

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте отново, Какво казва колегата по-горе, при 8-ма генерация драма с филтъра няма. Колата от 5 дена е в сервиз на Хонда Стара Загора и не могат да разберат какво се случва. Вече почти всичко е проверено, като най-вероятно става въпрос за механичен проблем или някакъв вид запушване на горивната система. Горивната помпа е проверявана и няма стружки или следи от задиране, което намаля вероятността да е от нея. Колата не отчита грешки, но продължава да прави същия проблем. Възможно ли е проблема да е от нагар по някоя дюза, като правя уточнение, че колата не пуши, пали и върви нормално от 0 до 100. След това все едно не и достига гориво и започва да придърпва, като това не е задължително да се случи всеки път? Затова попитах дали някой е имал подобен, явно не толкова срещан, проблем.
  2. Горивният филтър лично съм си го сменял. Сложил съм Bosch, тъй като всички във форума пишеха, че само такъв се слагал, макар че според мен няма голяма разлика, защото дори и Mahle да си поръчаш, всички са Made in Bulgaria.
  3. не съм се объркал, усещането е все едно не достига гориво или влиза въздух при рязко натискане на педала на газта. При плавно ускоряване няма проблеми. Но това се случва само понякога, не винаги. Всички филтри, включително и горивен са сменени. Въпросът е може ли това да се дължи на някакъв вид запушване или нагар, както и дали може да е проблем с електронния педал. Просто пуснах темата, за да видя дали при някой друг се е сблъсквал с подобен проблем. Преди това съм карал само бензинови двигатели и все още навлизам с дизела.
  4. Здравейте, Преди около месец закупих желаната 8-ма генерация на Accord, като вече се сблъсках със стандартните за този двигател проблеми - запушване на DPF и пукната тръба на EGR клапан. DPF-ът е вече премахнат физически и софтуерно, но от време на време се появява едно странно пръдърпване на високи обороти (около 3500 - 3800) и то когато карам на високи предавки(5-та или 6-та скорост). При първоначално ускоряване на колата от 0 до 120 няма никакви проблеми и е много пъргава, но след това понякога се появява едно странно придърпване, което изчезва при отпускане на педала. Някой имал ли е подобен проблем и какво е решението?
×
×
  • Създай нов...